VAikka tämä blogi onkin enemmänkin leivonnan suuntaan tarkoitus pitää, niin kun karppausta harrastetaan muutenkin kuin leivonnan suhteen niin täytyypä siitäkin välillä kirjoitella ja kertoa.

Alkujaanhan en uskaltanut käydä vaa'assa ollenkaan, mikä harmittaa toisaalta näin jälkikäteen. Olisi huomattavasti helpompaa seurata sitä todellista painon pudotusta. Maanantainahan tulee 3.viikko täyteen. Nyt reilu viikon on hiilarit menneet aika lailla 25-30 hujakoilla, muutamaa päivää lukuun ottamatta. Mutta eipä ole silti tosiaan nälkää tarvinnut nähdä :o)

Välillä tuntu ettei paino oikein putoa, mutta nyt tällä viikolla esim. keskiviikosta tähän aamuun on painon pudotus taas -550g. Ja tuo on mun mielestäni sopiva tahti, kun sitähän sanotaan että jos kamalasti paino putoaa nopeassa tahdissa tulee se myös helposti takaisin.

Näin alkuunhan on tavoitteena 12kg:n pudotus ja kun tuo on tavoitettu, asetan itselleni uuden tavoitteen. Ihanteellinen paino itselleni olisi 80kg, tai siis paino tavoite johon olisin tooodella tyytyväinen. Mutta jos alemmaksikin saan, niin en yhtään pistä pahakseni :o)

Senttejäkin on mukavasti lähtenyt: jos kaikki sentit (rinta, lantio, vyötärö ja reisi) lasketaan yhteensä niin ainakin 15cm on lähtenyt pois. Mukavasti tuokin.

Mukavaa viikonloppua kaikille!