Olen jo pitkän aikaa pähkäillyt tuota askartelunurkkaustani: on makkarissa, eikä tilakaan ole mikään iso. Tavaroita on mm. pöytä täysi, vanha liinavaatekaappi täynnä. Taisi olla talvella jo kun ostin 1-Anttilasta Vantaalta sellaisen ison lokerikon: mies silloin totesi että toi olis hyvä sun askartelujutuille. Hintaa ei ollut kuin vissiin 9,90 (tarjouksessa) ja minä sen sitten otin. Tähän päivään asti se on vain lojunut tossa eteisen nurkassa, kunnes sain siivous pistoksen. Nyt sitten lokerikko on purettu muoveista, osittain täytetty mm. haaraniiteillä, napeilla (ja vielä on ainakin 20 rasiaa tyhjänä).

Ja on se kumma miten sitten sai kaapista pois pieniä rasioita, pusseja. Kummasti siivoutui siistiksi myös pöytä ja askartelutilaa tuli kummasti lisää :o) Eri asia on sitten että kuinka kauan se siistinä pysyy.

Mietin tuossa että josko laittaisi kukkasetkin siihen, mutta nyt tuli tulokseen että helpompi kun ovat niin kuin tällä hetkellä ovat eli omissa pusseissaan tai rasioissan. Jonkin systeemin aion kyllä niillekin keksiä. Tänään nimittäin tuli postissa Paperitaivaasta tilaamani kukkaset: ihania ovat.

             1244462515_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täällä paistaa nyt mukavasti aurinko ja mittarikin näyttää varjon puolella +15. Eli taidanpa jättää nyt vähäksi aikaa tuon siivouksen ja jatkaa vaikka iltasella. Kunhan saan aikaiseksi, otan sitten kuvaa omasta askartelunurkkauksestani.

Oikein mukavaa ja aurinkoista maanantaita kaikille!