Tämä viikko on ollut todella hissuttelua. Kun on toi mies tossa kotosalla, ollut mm. kunnon kuumeessa useamman päivän. Olisikohan se sitten yksi syy siihen, miksi olen tällä viikolla koko ajan yhden päivän edellä...Tää viikko on ollut töissä ihan ok, paitsi eilen. Eilen nimittäin keskellä päivää iski kamala päänsärky joka sitten äityi kunnon migreeniksi. Kiva, että migreenilääkkeitä oli vain yksi jäljellä eikä ketään kuka olisi voinut hakea apteekista lisää kun mieskään ei ollut autoilukuntoinen. Onneksi sitten makoilin vissiin reilu tunnin niin helpotti, ainakin vähäksi aikaa.
Tänään oli sitten mukava päivä olla töissä, kun pääsin vasta iltapäivällä hakemaan lisää lääkkeitä. Huomenna menen sitten työterveyslääkärille uudestaan noista kantapäistä ja juttelemaan migreenin estolääkityksestä. Tuota migreeniä ja päänsärkyä on ollut hieman turhan usein viime kuukausina. Onkos kellään henk.koht. kokemusta estolääkityksestä?

Tänään oli aamulla kiva herätä, kun mittari näytti melkein kymmentä astetta pakkasta. Ja työpäiväkin lähti sitten mukavasti&pirteänä käyntiin. Aurinko paistoisi ja kun ei tullut, pakkanen ei paljon tuntunut. Etenkään kun kaksi ensimmäistä tuntia  olimme 4lk:n opettajan ja oppilaiden liikuntatunnilla metsässä sauvakävelyllä. Kyllä tuli ensi alkuun hiki ja kun pysähdyttiin pienelle tauolle, tulikin sitten jo hieman viileä.Saapi nähdä, onko huomenna kuinka on kantapäät kipeät. Pitäisi ottaa kyllä ihan tavaksi tuo sauvakävely, oli se sen verran mukavaa. Kunhan nyt ensin saisi nuo kantapäät kuntoon.

Tänään sitten laittelin postia oikein urakalla liikkelle: Minnalle satsin leimasinkuvia (kiitokset Minnalle jo hänen kirjeestään), Sarille myöskin leimasinkuva -kirjeen, lisäksi laittelin postiin myymäni leimasimet, tanssit. Toivotaan että kirjeet ovat huomenna perillä. Lisäksi eilen sain Eijalta ostamani ihanat leimasimet, kiitokset hänelle! Leimasinkuvista ym laittelen tuossa myöhemmin kuvia tänne, mutta taitaapi mennä viikonlopulle.