Taas on kulunut luvattoman kauan edellisestä kunnon postauksesta. Törsäilty ollaan kyllä askartelutarvikkeisiin, luvattoman paljon. Mutta kun kaikkea ihanaa tulee vastaan, niin ei voi yksin kertaisesti vastustaa. Tänäänkin tuli pari leimasinta Korttipuoti Tiina:sta (poika&auto, kivet): päivitän ne huomenna tuonne leimasiini.

Pari korttiakin olen saanut aikaiseksi, mutta kerrankin kun otan kuvat, niin eihän ne sitten onnisti ei millään. Eli täytyy sitten huomenna päivällä ottaa kuvat että saisi luonnolliset.

Pitipä tänään mennä miehen kanssa verenluovutukseen. Mutta toisin kävin. Olen näköjään käynyt luovuttamassa verta viimeksi peräti vuonna '96!!! Yllätys, yllätys. Aikoinaan kävin useamman kerran vuodessa, suunnilleen sen verran kuin oli se "sallittu"määrä. No, tää verenluovutus tössäsi hemoblogiini -arvoon. Täytyy kuulemma naisilla olla vähintää 125: meikäläisellä oli peräti 121 (ekalla kerralla 117 jne). Nyt sai näyttä miehelle junttia, kun molemmista keskisormista otettiin verinäytteet... Nyt täytyy sitten odottaa 3kk että voi mennä uudestaan, kokeilemaan. Mies totesi iltapalalla, että sen takia meikäläistä varmaan väsyttääkin. Se voi kyllä tosiaan olla niin :o(

Viikonloppuna mennään taasen vanhemmilleni ja neitihän siitä tykkää :o) Sunnuntaina nimittäin vietetään isäni 60-vuotis synttäreitä (virallinen päivä oli helmikuun lopussa). Eli kakkua ja muita herkkuja tiedossa :o)

Mutta nyt meikä likka taitaa lähteä koisimaan!