Tässä tällainen pika postaus: tänään tuli kokeiltua leimasinkuvan värittelyä tuon kipeän peukalolla/kädellä. Ei sitten yhtään hyvä; peukaloon sattui ja nyt sitten särkee oikein hyvin. Huomenna on sitten tarkoitus soitella/etsiä peukalo-rannetukea itselleni helpottamaan käden käyttöä: taitaa vain olla helpommin sanottu kuin tehty. Siis ei onnistu kortteilu, täytyy siis siirtyä (yrittää pitkästä aikaan) romaanien lukemiseen.

En muista koska olen viimeksi lukenut ns. ajatuksella kirjaa, varmaan noin 5-6 vuotta sitten ennen sairastumistani paniikkihäiriöön&masennukseen. Erästä Harry Potteriakin olen tainnut lukea useamman vuoden ja pari uusintakin olen siitä huolimatta hankkinut, josko joskus saisin luettua ne. Ja onhan tuossa kohta 9v. neiti ja 11v poika, jotka ne mahdollisesti joskus lukevat.
Olen ollut pienestä pitäen melkoinen ahmatti lukemaan kirjoja: suosikkejani olivat Neiti Etsivät, Dana -tytöt, kolme etsivää, Tiina -kirjat jne jne.
Aikuisten romaaneista suosikkejani ovat Robin Cook ja Nora Roberts ja mahdollisti tulossa myös J.D.Robb...

Tällä hetkellä menossa on seuraava kirja:

                                 2183688.jpg

Alkuun oli että joopa joo, ei tää ole mikään. Mutta nyt luettuna sitkeästi eteeenpäin pikku hiljaa, onkin ihan hyvä kirja! Välillä jopa kohtia että saa ihan hymyillä. Suosittelen tätä kirjaa muillekin!
Luettuna on nyt noin 3/4, eli nyt on sitten hakusessa kaksi seuraavaa osaa edullisesti jostain.