Jep jep. Lomaa on vielä viikko jäljellä ja työt alkaa 10.pv suunnittelupäivällä. Aikaisemminhan kerroin että hankin uudet silmälasit ja olen niistä tykännyt, vaikka alkuun tuntui että taisi valita kuitenkin liian tummat. Mies totesi, mikä on totta, että ovat aika samantyyppiset kuin edelliset mutta kapeammat leveys suunnassa. Otinpa sitten laseihin tummennevat linssit, että on ne aurinkolasitkin mukana: viimoset 2v olen ollut ilman ja kun vahvuutta on reilusti, niin talvet oli järkyt kun aurinko paistoi.

Torstaina kävin sitten parin vuoden pähkäilyn jälkeen repäisemässä hieman hiuksienikin kanssa: kestoväri pohjalle ja punaiset raidat päälle. Olen aina tykännyt punertavista hiuksista, mistä lie johtuu. Mutta tykkään kovasti tästä uudesta lookistani: etenkin kun tänään pesin 1. kerran värjäyksen jälkeen hiukset, niin raidat "loistavat" vieläkin paremmin. Mitäs tykkäätte?

1249141842_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Suututtaa vaan kun reilu kuukauden on naama kukkinut enemmän ja vähemmän, niin nytkin eikä näytä raidat näkyvän tässä kuvassa kunnolla Itku