Nyt on sitten menossa 2.päivä syyslomaa, hyvin ansaittua sellaista. On ollut kyllä melkoista säpinää tämä viikko ennen lomaa.
Torstaina oli viimeinen (eli 2.pv) Löydä liikunta -kerho-ohjaajakoulutus: eli nyt minulla on sitten kerho-ohjaajan pätevyys. Saatiin myös todistukset koulutuksesta. Mielestäni oli ihan mukava/hyvä koulutus.
Nyt lomalla olisi tarkoitus tehdä jälleen hieman joulukortteja, käydä katsomassa kummipoikaa ja varmaan shoppailemassakin hieman. Ja jos sitä innostuu, niin sitten leipoakin jotain hyvää pakastimeen.
Tällä viikolla on tullut mukavaa postiakin, joista yritän ottaa tänään kuvat ja laitella tänne (tuntuu ettei oikein mikään innosta ja jaksaisi mitään).

Tällä viikolla kävin jälleen lääkärissä päänsärystä/migreenistä ja verenpainearvoista (kävin about 2vko sitten kokeissakin) ja kuulemaan mitä kokeissa oli. Kaikki olivat hyvin, paitsi että crp oli koholla ja rasvapalloja veressä (en muista sitä hienoa nimeä, mutta liittyy sokeriin jotenkin). Verenpaine kun mitattiin, niin arvot olivat noin 140/102 ja 132/102!!! Nyt sitten sain yhdistetyn lääkkeen kokeiltavaksi: migreenin estolääkitys&verenpaineen tasaus. Saapi nähdä vaikuttaako, kun kuulemma pääsäryssä vasteen näkeen aikaisemmin mutta verenpaineessa vasta varmaan noin kk:n päästä.
Täytyypä sitten 1kk:n päästä mennä sokerirasituskokeeseen ja uudestaan crp-kokeeseen. Hmmmmm. Että sellaista täällä.

Mutta nyt taidan lähteä laittamaan sitä pullataikinaa tulemaan. Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa ja syyslomaa nillle joilla nyt loma on!