Tänään oli miehellä ensimmäinen virallinen lomapäivä ja senpä johdosta sitten lähdettiin "shoppailemaan" aamu kymmeneltä. Tuli käytyä Sinellissä, Ikeassa ja monessa muussa paikassa. Se harmittaa todella, että oli tarkoitus käydä Hyrylässä Confetti:ssa: olipa kaupan ovella lappu "olemme lomalla". Arvatkaa v....tiko suuresti.... No, säästyipä nekin rahat sitten muuhun, kuten askartelutarvikkeisiin *hih*
Sen jälkeen sitten käytiin Chico's:ssa syömässä ja hyvää oli. Kuolasimme vain pojan Amerikan hampurilaista, sen verran oli suuri. Kotiuduimme sitten viiden aikaan.

Sinelliin poikkesin ensimmäisenä hakemaan 3d-askarteluun tarroja ja kolme jouluista 3D-kirjaa. Sieltä suunnistettiin sitten Ikeaan, kun oli tarkoitus katsella josko löytyisi kapea pöytä minulle askarteluun ja jonkin sortin pieni laatikosto. No, pöytää ei löytynyt mutta laatikosto löytyi: jopa kokosin sen itse ihan :o)

                                         09712_PE086041_S3.jpg
Paikka kun vielä löydettäisiin sille...

Käytiin myös Sellossa ja terveys meinas mennä kun siellä mentiin pitkin ja poikin. Mielestäni Jumbo on parempi ostospaikka.

Nyt on sitten oikeassa polvessa oikein mukava särky: juhannuksen alla sain yöllä 4krt krampin siihen ja sen seurauksena sitten polvi on ollut kipeä (välillä parempi, välillä huonompi). Onhan kyllä odottamassa lähete röntgeniin, johon pitäisi mennä huomenna. Ja kyllä kantapäätkin vaivaavat, että kun työterveyshuolto aukeaa 27.pv, niin menen kyllä heti sinne ja vaadin piikit molempiin kantapäihin...

Onpa nyt iltasella tullut kyllä väriteltyä leimakuviakin uusilla Copic-tusseilla, jotka ostin ns. huuto.netin kautta.
Mutta toivotaan että uni maistuu illalla ja polvea ei särkisi (tai oikeastaan voisi sanoa että on ns. levoton polvi).