Tänään onkin ollut melkoinen päivä ja se tuntuu kyllä oikein urakalla tuossa kipeässä polvessa (särkee niin maan perustellisesti). Aamusella lähdettiin kymmenen aikaa mm. Jumboon. Kun ensi maanantaina alkaa koulut, niin jotain hankintoja piti tehdä niin  lapsille kuin äidillekin. Mies totesi että hän haluaa kanssa töihin uudet vaatteet, mihin totesin että sulla hei hankkii työnantaja työvaatteet :o) Kun minullakin alkaa ns. tuo koulu nyt perjantaina ja hieman jännittää nähdä oppilaita kesän jälkeen: kuinka ovat muuttuneet kesän aikana.
Mukuloille löytyi mitä haettiinkin, itelleni varasin/tilasin Erätukusta uuden ulkoilupuvun (nyt 3. ja lisäksi on jo talvipukukin). Lisäksi hain, vaikka ostokielto menossa, Clas Ohlsonilta akvarelli- ja vesiväripaperia. Vaatteitakin, mm. puseroa, itselleni töihin hain mutta tuloksetta.

Lisäksi oli mieletön postipäiväkin! Tuli kolme ihanaak/kivaa kirjettä, mutta niistä kerron myöskin paremmin kunhan saan kuvat otettua. Nyt kun tuota polvea särkee urakalla, niin ei oikein inspiroi mikään. Saas nähdä miten perjantaina käy, kun kokeilen pyöräillä töihin ja testaan samalla tuon polven. Huomenna iltapäivällä lääkäri soitteleekin mitä kuvassa on ollut (jos on ollut jotain), kun nyt sitten röntgenlääkäri on kuvat katsonut&lausuntonsa antanut. Ja täytyy sanoa että tuo tuhti särkylääke on nyt todella tarpeeseen.

Mutta nyt lepuuttelemaan jalkaa sohvalle, kun tämä polven koukussa oleminen on se vihoviimeinen juttu.
Terppa vaan kaikille!

Ai niin, kävinhän minä sitten tuolla Hyrylässä Confetti:n myymälässä. Ei ihan ollut sellainen kuin luulin, mutta myyjä oli mukava ja kaikkea olisi ollut. Nyt mukaan tarttui vai pkt koristeluvälineitä, joilla voi tehdä kukkia/koristeita.

Edit 5.8: tässä nuo kortisteluvälineet:

                                1798075.jpg