Oli se kyllä mukavaa, että alkuviikosta oli pakkasta ja lunta. Nyt on vain vähän lunta ja lämpöasteitakin sitäkin enemmän.
Selkää ollaan tässä paranneltu ja paremmassa kunnossa onkin: jaksaa jo olla enemmän pystyssä ja jotain tekemäänkin. Mutta pitkiä aikoja/matkoja ei jaksa kyllä kävellä. Kortteilla en ole jaksanut, vaikka mieli tekisikin. Joulukortit ovat jo niin hyvällä hollilla, ettei niitäkään oikein tarvitse tehdä vaikka uusia jouluisia leimasimia onkin tullut hankittua tällä viikolla (tai oikeastaan settejä).
Ja tulipa juuri tehtyä kunnon paperisetti -tilaus Glitterpottiinkin, kun siellä Papermanian paperisetit vain 0.99£!! Aivan kuin ei noita papereita olisi jo yllin kyllin :o)
Kamala tuhlaus vimma taas päällä/menossa, vaikka joululahjojakin pitäisi hankkia. No, joululahjat ovat jo suht´hyvällä hollilla.

Ai joo, tulipa eilenkin taas vahinko itselle. Tuntuu jotenkin että huono-onni oikein vaivaa kunnolla, kun pienen ajan sisällä tapahtuu ja sattuu. Eilen illalla nimittäin mies laittoi vadelmia tulemaan ja sanoi että tehdään kiisseliä marjoista. Minäpä sitten tein suuruksen, sekoittelin sekaan jne. Vaan kiehuipa oikein kunnolla ja sain kunnon roiskeet oikeaaseen kämmeneen (sisäpuolelle): valkoisia "rakkoja" tuli, mutta ei onneksi vesikelloja. Ja kyllä teki mieli huutaa, kun kipu oli todella mukava. Laittelin siinä sitten pari kertaa aloe-geeliä ja sitten sinistä Bepanthenia ja laastarilapun (sellaisen apteekin steriili haavalapun). Onneksi kipu sitten hellitti. Mutta vielä on  hieman arka ja jäljet mukavat...
Että sellaista täällä sattuu ja tapahtuu.

Mutta nyt täytyy taas mennä leppäämään. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!