perjantai, 3. elokuu 2007
Chili con carne Sadun tapaan
Chili Con carne viidelle
400g Naudan jauhelihaa 10%
prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 sipuli
1 chili hienonnettuna tai n.2 tl chilijauhetta (tai oman maun mukaan)
pieni prk tomaattipyreetä
vettä sen verran verran että liha juuri peittyy
1/2 tl mustapippuria
3/4dl sitruunan tai limen mehua
Ruskista liha ja sipuli pannulla. Lisää pyree, chili, pippuri. Lisää vesi. Mausta, hauduta kannen alla. Lisää pavut&sitruunan mehu vasta loppuvaiheessa.
Tarkista maku, tarjoile tumman riisin kera.
Ohjeeseen tulisi myös oikeasti valkosipulia ja siirappiakin, mutta siirappia en viitsinut ostaa 2tl:n takia ja valkosipulia en halua käyttää kun alkaa närästämään niin kamalasti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.