Nimittäin koulupäiviä. Vielä tämää päivä ja huomen aamulla sitten todistusten jako. Eilen illalla oli molemmilla kouluilla kevätjuhla, tosin  omiini en päässyt kun lapsilla samaan aikaan. Onneksi näen oppilaat vielä tänään ja huomenna vilaukselta.
Kevätjuhla kesti noin 1,5 tuntia ja kyllä meinas persus puutua. Nyt ei sentään kestänyt 2 tuntia, kuten viime keväänä kesti.... Yhtä ihmettelen tuossa kevätjuhlassa: se päättyi töksähtäen. Miehen kanssa ihmeteltiin että jokos se nyt sitten loppui.
Harmittaa kyllä melkoisesti etten päässyt omiini, vaikka ohjelman olenkin pariin kertaan kenraaliharjoituksissa nähnyt.

Tää aika on mennyt niin mielettömän nopeasti, vastahan työt aloitin ja nyt jo 10kk mennyt! Mutta kai se aika nopeasti menee, kun on todella mieluinen työpaikka ja työympäristä ja työkaverit kivoja (ja niitähän riittää). Ensi syksynä sitten päästää taas tutustumaan melkoiseen määrään uusia ekaluokkalaisia ja opettelemaan nimiä :o)

Meidän kesäloma alkaa rauhallisesti, mutta neiti sitten lähtee mummolaan sunnuntaina. Ihan mukava loman aloitus. Minä taidan aloittaa lomani ikkunoiden pesulla ja siivouksella (vaatekaapit jne).


Nyt täytyy alkaa kyllä valmistautua töihin lähtöön, ettei bussi jätä :o)
Mukavaa, aurinkoista perjantaita kaikille!