Ja tästä se sitten lähtee. Päätin jälleen kerran alkaa karpaamaan, toivottavasti tällä kertaa sitkeemmin ja pidempään. Nyt iltasella päätin tehdä huomiseksi eväät töihin, niin on helpompi aloittaa kun koko päivän ruoat on karppi -ohjeiden mukaisesti tehtyjä.

Tämän ohjeen löysin äitini uusimmasta karppaus -kirjasta.

                             1298916271_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pohjassa 4 kananmunaa ja 1dl kermaa. Vuoan voitelin voilla.

  • Täyteeseen taas 400g jauhelihaa
  • pieni prk tomaattipyreetä
  • pss tacomaustetta
  • 1/2 dl vettä
  • 10 kirsikkatomaattia
  • sipulirenkaita maun mukaan
  • 1/2pss juustoraastetta
  • 1dl kermaa
  • 1/2 dl creme fraichea

Aloitin jauheliha paistamisella ja sillä aikaa tein sitten tuon pohjan, jonka laitoin voideltuu piirakkavuokaan.

Laitoin täyteaineet suoraan tuossa järjestyksessä (paitsi tomaatin, sipulin ja juuston), sekoittelin ja kun oli sekoittunut kunnolla, laitoin tuon pohjan päälle. Sitten tomaatin puolikkaat, sipuli ja juustoraaste päälle. Paistetaan uunissa 225 asteessa kunnes on sopivan ruskea päältä.