Maanantaina alkoi Taaborin toimintaviikot ja me tietysti sinne myöskin suunnistimme aamusta.Reilu 3 tuntia tuli ulkoiltua ja katseltua erilaisia pajoja ym. Ja ilmahan meitä suosi mukavasti, vaikkei aurinkoa paljon näkynytkään: pilvet pelottelivat sateella, mutta onneksi ei satanut.
Tulipahan taas kerran myöskin todettua että ne hanskat olisivat olleet kyllä hyvät....Ehkä tästä oppia ottaneena muistan ne hanskat seuraavalla kerralla ottaa mukaan.
Se harmitti iltasella ettei tullut kaivettua askelmittaria mukaan, olisi ollut kiva nähdä illalla että kuinka paljon tuli päivän aikana käveltyä (kävely kyllä tuntui illalla jaloissa ja vieläkin). Mutta mukava päivä oli!

Tänään olin 3.kerran hieronnassa: sain työterveyslääkäriltä lähetteen niska-hartiahierontaan. Oli kyllä mukavan rentouttavaa :o) Mutta mitäköhän, taas kerran, hierojani tuumi kun piti kääntyä selälleen..... Nimittäin piti suunnilleen mennä lattian kautta, kun alaselkään teki niin sairaan kipeetä... Viime kerralla oli sama juttu. Tuntuu että kaikki mahdolliset vaivat ovat taas päällä: alaselkä, nilkka&samalla vielä nilkat edelleen. No, nilkoista menen ensi viikolla lääkäriin: josko sitten vihdoin ne kuvat ja piikkiä perään. Kun eihän sitä voi lomalla sairastaa!!!
Vielä seitsemän koulupäivää ja sitten koittaa se ihana 2kk:n kesäloma. Ihanaa!

Tänään päätin, tai oikeastaan äitini kanssa, että nyt pitää kyllä alkaa pudottamaan painoa. Ja yhdessä se on kyllä huomattavasti helpompaa, kuin yksin: on joku joka kannustaa! Kun saisi tuon miehenkin ymmärtämään että herkkuja ei kanniskella kotiin (se on se joka niitä tänne aina tuo ja minähän en niitä voi vastustaa...).
On jo jonkin aikaa ns. pänninyt että kaikki mitä viime keväänä/kesänä pudotin painoa on tullut takaisin :o(
Osa syynä on ehkä se, että koko alku vuoden (tammikuusta alkaen) on ollut kantapäiden mielettömän sattumisen takia liikkuminen todella tuskallista ja kivuliasta. Ja se on turhauttanut todella paljon, kun käveleminen sattuu ja ettei sattuisi pitää se tehdä lääkkeiden avulla. Ei hyvä.
Mutta pyöräillyt olen kolme kertaa viikossa ja tietysti muutakin. Mutta kun loma alkaa, niin sitten tuleekin taas pyöräiltyä päivittäin kaikki mahdolliset asiat ja sittenhän niitä kilometrejä kertyy. Ja kun saisin otettua niskasta kiinni ja lähdettyä sauvakävelylle: olisihan sitä tuotakin jo tehnyt, mutta kun ne kantapäät...

Mutta nyt täytyy välillä mennä tekemään noita tylsiä  kotitöitä.