Voihan nenä. Kova into olisi tilailla askartelutarvikkeita, mutta nyt kun mieskin on lomalla niin se hieman rajoittaa: kun ei tiedä ollaanko maisemissa kun tilaukset tulevat. Monena iltana olen katsellut jälleen kerran Stamping Bellan leimasimia ja jälleen tein pienen tilauksen: kolme leimasinta+lilaa polkadot nauhaa:
polka dot fresh cut lilac polkadot, elizabella, giftabella with hat  ja eloise greengrass. Toivotaan että toimitus on yhtä nopea kuin viimeksikin :o)

Itse en vielä tiedä montaakaan paikkaa ulkomailla, joista kannattaa tilata esim. skräppipapereita (DCWV esim.), leimasimia, tusseja jne. Ainoastaan nuo ovat tutut, jotka tuolla oikeanpuoleisessa listassa ovat.
Eli otan hyvin mielelläni vastaan vinkkejä, mitkä ovat suosittuja ja hyviä ulkomaalaisia shoppailupaikkoja netissä!!

Tänään ei kortteja taida valmistua, sen verran kiva päänsärky tuossa iski jo iltapäivällä ja tuntuu taas pahenevan. Kun ei viitsi ihan summa mutikassa tehdä kortteja, vaikka kuvia onkin väritettynä melkoinen läjä.

Edit 28.7: Olipas todella nopea toimitus, kun ajattelee että kesällä yleensä kaikki tökkii. Tänään tupsahtivat postilaatikkoon! Tilasin leimasimet 17.7, 18.7 tuli vahvistus että ovat lähteneet!  Kuvaa laittelen myöhemmin muiden  juttujen kera....