Tänään onkin ollut poikkeuksellinen työpäivä. Töihin kun pääsin vasta vähän ennen yhtätoista. Tänään nimittäin sitten pääsin sinne lääkäriin tuosta kantapäästä: pääsinpä samalla valittamaan myös tuosta vasemmastakin, kun alkoi uudestaan sekin vaivaamaan viikonloppuna. Lääkäri kaikki mahdolliset oletko tehnyt sitä tätä, onko se ja se kipeä jne. Loppujen lopuksi sitten sain kunnon satsin vahvempaa buranaa sekä jouduin käymään labrassa kokeissa. Sanoi että katsotaan mitä tulehdusarvot sanovat ja sitten katsotaan paremmin mikä pois. Sanoi myöskin että katsotaan ettei ole reumaa, toivottavasti ei. Huomiseen sitten odotellaan puoleenpäivään saakka, että lääkäri soittaa koetuloksista.
Se on kiva, kun joutuu varaamaan noin puolet enemmän aikaa kuin normaalisti kun lähtee kävelemään jonnekin. Kun tuo tahti ei oikein kovin nopeaa ole, etenkin kun alkaa sattumaan  ja kun kävelen oikein hissuksiin niin ei satu niin pahasti/kamalasti.

Koulupäivä menikin sitten suht nopeasti, kun ei ollut kuin nelisen tuntia päivää jäljellä. Tänään otin Sampo-kyydin, kun Kari reissussa (normaalisti tulen maantaisin hänen kyydillään kotiin) ja menin suoraan apteekkiin.
Päätinpä sitten samalla hipsutella meidän kylä kirjakauppaan katsastamaan, millaisia akvarelliliituja siellä on. Yllättävän hyvä valikoima erilaisia kyniä laidasta laitaan, vaativampaankin käyttöön. Minä sitten löysin (oli vika pkt). CreArten Aquarelle liidut 16kpl hintaan 8,60. Kun aikaisemmin ostamani maksoivat 11€/10kpl. Saas nähdä millaiset nämä liidut ovat. Tänään tosin ei oikein kortteilu innosta, vaikka pari kuvaa tuossa onkin valmiiksi väritettynä ja odottavat vain korttipohjaa. On meinaan tullut kolme edellistä yötä tullut nukuttua toodella huonosti: kai siihen vaikuttaa se, että olen yksin kotona :o(
No, eiköhän tässä "muutaman" päivän pärjää. Olen nimittäin suunnitellut että ensi maanantaina kun minulla on virallinen hiihtoloma, lähden Tuulokseen vanhemmilleni kun äidilläni on se viikko vapaata.
Nyt sohvalle jalkoja lepuuttamaan ja mahaa laskemaan: tuli syötyä ihan ähkyksi :o)