Nyt on kotiuduttu reissusta. Lähdin aamusella jo puol ysi liikkeelle ja nyt sitten äsken tulin kotiin. Lähdettiin nimittäin kaverin kanssa vähän ennen yhtätoista Sinelliin Taitopäiville. Aikaa saatiin kulumaan siellä vain pari tuntia: luultiin että aikaa meni enemmänkin. Mukaan tarttui "hieman" ostoksia, esitteitä ja paljon uusia ideoita. Oli kiva nähdä myös Taava ihan livenä, kun hänen blogiaankin käyn todella usein (lähes päivittäin) kurkkimassa/lukemassa.

Yksi uusi idea tuli myös esim. Decoubage:sta, jota demosi Helena Tirkkonen. Hän oli tehnyt aivan upeita töitä.

Charlotte Lynn taas demosi korujen tekoa: nopeita, kauniita ja helppoja. Tässä pari esimerkkiä. Taavan blogista huomasin että hän työskentelee Creative Companylla.

Jos vain kiinnostaa, niin kannattaa mennä käymään. Aion kyllä mennä ensi vuonnakin, jos sattuu hyvälle päivälle ettei menoja tms.

Kunhan tässä rauhoitun ja saan ruokittua itseni (ja otettua kuvia), niin laittelen sitten tänne kuvia mitä tarttui Sinellistä matkaan mukaan.


Edit: tässä ostokseni. Kuvasta jäi pois pari ostamaani 3D arkkia, Distress Inkin Black soot -täyttöpullo ja Fiskarsin sormiveitsi. Leimasimet on myös päivitetty leimasimiini. Tykkään älyttömästi näistä leimasinseteistä: ja niitä onkin nyt kevään aikana tullut todella paljon uusia (eli vielä pitää muutama setti hankkia).

                1244186497_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

                  1244186530_img-d41d8cd98f00b204e9800998e