Huomenna olisi suunnitelmissa, että alan työmatkapyöräilyn. Ilma on nyt tänäänkin ollut todella upea, eikä tuulikaan ole haitannut. Säätiedotuskin lupaa huomiseksi, oikeastaan koko viikoksi, loistavaa pyöräilysäätä. Mutta saapi nähdä miten jaksaa (ja kuinka nopeasti) fillaroida ns. pitkän talven jälkeen. Tänä keväänä olen pyöräillyt vain kerran, viime lauantaina  ja vain 3,5km....

Nollasin tuossa fillarin mittarinkin ja matkaa tuli viime vuonna poljettua vaivaiset 700km eli melkoinen on tavoite tällekin vuodelle NolostunutFillarointi on sellainen mistä tykkään. Huomenna olisi tarkoitus myös mennä sauvakävelyllekin neidin kanssa. Hän tosin totesi kun kuuli että aion mennä pyörällä huomenna töihin: ei meidän tarvitse sitten mennä sauvakävelylle. Mutta eiköhän sitä jaksa, kun saa kunnolla hengähtää töiden jälkeen ja onneksi huomenna onkin sellainen päivä että pääsen jo yhdeltä. Josko sitten unikin maistuisi paremmin (on tullut nukuttua hieman huonosti muutamat viime yöt).

Taas on sellainen fiilis myös että vaikka ns. aikaa olisi ja halua tehdä korttejakin, niin jostain syystä ei vain saa aikaiseksi. Sunnuntaina aloittelin lukemaan uutta kirjaakin (paksua sellaista): Kate Mossen uusinta. Sekin jää nähtäväksi, että saanko se luettua ja koska. Kun yleensähän kirjoissa on laina-aika 1kk, niin tässä tais olla vain 2 viikkoa!

Miten sinä aiot kohottaa kuntoa tänä vuonna? Itse aion pyöräillä töihin vähintään viitenä päivänä viikossa ja käydä sauvakävelyllä 2-3krt viikossa.

Edit 25.4: työmatkapyöräily on nyt aloitettu, tiistaina. Hieman tuntui peffa kipeältä, mutta matkan taittaminen ei tehnyt "kipeätäkään". Tosin pyöräilin vain ke ja to. Ensi viikolla sitten taas jatketaan :o)