Todella ihanaa että lunta on satanut ja maa on valkoinen ja päiväkin on valoisempi. Mutta voisiko uusi työviikko huonommin alkaa... Työpäiväni alkoi nimittäin "mukavalla" onnettomuudella. Kuljen matkani töihin bussilla ja tänään se sitten tapahtui, eilisen kovan lumimyräkän takia: satanut lumi huijasi tienleveydessä ja bussin takapää lähti ensin hieman karkuun ja mielessäni ajattelin että näyttää että kuski saa oikaistua tms. Vaan eipä onnistunutkaan ja sitten mentiin "vauhdilla" bussilla ojaan ja kyljelleen: minä tietysti istuin juuri sillä puolella bussia jolle kellahti.
Kyllä siinä ajatukset menivät: en muista kiljahdinko jotain, mielessäni mietin etten saa turvavyötä auki (hapuroin väärältä puolelta)&millä pääsen pois. Onni onnettomuudessa se, että turvavyö oli kiinni ja että istuin käytävän puolella: olisi muuten pää varmasti iskeytynyt ikkunaan. Lisäksi kyydissä ei ollut kuin minä ja kuski.
Täytyy vaan sanoa kiitokset ihanille ohi ajaville  miespuolisille, jotka pysähtyivät auttamaan: toinen soitti 112:seen ja toinen tuli bussin luokse katsomaan miten kävi jne. Tuolla hetkellä pelästys on suurempi, kuin mikään muu. Tosin töissä alkoi hieman pakottamaan keskiselästä ja nyt kun istun pidempään (tai seison), niin alkaa särkemään. Huomenna siis edessä lääkäriin meno: tosin työterveyshuollossa jo tiedetään tapahtuneesta ja alustavasti selästäni on tietoihini kirjattu....

Muistakaa siis kaikki ajella lumisilla keleillä varovasti ja muistakaa käyttää turvavöitä!!! Tässä esim. oppilaille hyvä oppi, että muistavat turvavöitä bussissa käyttää: jos minullakaan ei olisi turvavyötä ollut, olisi voinut käydä pahemmin...


Edit 25.11: eilen iltasella kävin päivystyksessä, kun selkää alkoi särkemään reilummin ja paras asento oli vaaka-asento. Sain tämän viikon sairaslomaa, kipulääkettä poretabletti muodossa ja lähetteen lanneranka kuvaukseen jossa sitten tänä aamuna kävin.
Yöllä tuli nukuttua todella huonosti: sydän hakkasi viimeistä päivää js tietysti myös varoin selkäänikin. Nukahdin vasta viiden aikaan :o) Torkuttua on tullut tänään päriinkin otteeseen ja nyt on hetki, että olen hieman pystyasennossa. Ja täytyy sanoa, että välillä ottaa kyllä kipeästi, sivuliikekin.