Kortteja on tullut tehtyä muutamia tällä viikolla, niistä laitan myöhemmin kuvia. Mutta, vaihteeksi olen tehnyt käsilläni muutakin: kaksi päivää siinä meni. Ei tietysti koko päiviä.
Elikkäs. Äitini osti kangasta ja teki ihanan mekon neidille, kun oli lomallaan siellä. Ostipa kangasta sen verran että mekon jälkeen jäi kangasta vielä puolihameeseenkin sekä pussukkaan (ja sitä kangasta jäi hieman vieläkin!).
Malli hameeseta oli jo tiedossa ja piti ihan kylmiltään ilman mitään kaavoja tms alkaa sitä tekemään. Ei kun mittaamaan vaan neidin lantio sekä vyötärö.

Hörhelöiden kanssa meinasi mennä terveys, kun rypytys ei onnistunut ollenkaan. Sitten tein toisenlaiset rimpsusuikaleet (yksin kertaiset) ja johan alkoi rypytys onnistua :o) Itse olen suht tyytyväinen. Nyt olisi sitten kiva ommella lisääkin, vaikka tekee kovasti mieli alkaa kutomaan tai virkkaamaankin jotain....

Neiti oli innoissaan ja tykkäsi kovasti hameesta: oli ihana tunne kun halasi oikein kunnolla ja kiitti moneen kertaan. Laittoipa  heti päällensäkin :o)

Eli tässä siis tulos:
                             1679034.jpg         

Tein myös samasta kankaasta pienen pussukan kantohihnoilla, mutta siitä ei ole nyt kuvaa. Sen laittelen sitten myöhemmin.