Neidillä tänään nimppari ja heti aamulla tuli käsky että haluaa täytekakun. Minähän en sellaista ala tehdä, ei nappaa. Tarjosin että tehdään joku torttu, ei käynyt. Sitten päätin että hyydykekakku vois olla kiva: eikun blogeja tutkailemaan. Ja Vesikirpun keittiöstä sitten löysin tämän ohjeen. Tosin pohjan tein eri.
Pohja:
n.200g diggestive -keksejä
100g voita
Täyte:
2,5dl flora vispiä
1,25dl tomusokeria
200g mascarponejuustoa
2 tl vaniljasokeria
6dl mansikkasosetta
5 tl liivatejauhetta
Koristeet tein sokerimassasta vaihteeksi: pitäisi vain hankkia uusia värejä. Säilyvät yllättävän hyvin Tupperware Optimum -rasiassa.
Hyvää tuosta tuli, mutta liian makeaa minun makuuni *puistatus*
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.