Tässä ihmettelen ja kulutan aikaa kortteja tehden ja telkkaa katsoen.

Tämä viikko onkin mennyt, taas kerran, todella nopeasti. Kantapää on edelleen vaivannut, välillä todella pahastikin. Keskiviikkona olimme nelosten kanssa parisen tuntia pulkkamäessä ja käveltyähän&seistyä tuli reilusti työpäivän muun kävelyn lisäksi. Seurauksena oli se, että illalla ja torstaina kantapää oli niin kipeä ettei meinannut kävelemään päästä. Vihdoinkin sitten otin itseäni niskasta kiinni ja tilasin eilen aamulla lääkärin. Mutta enpä saanut kuitenkaan aikaa kuin vasta maanantaiksi, plääääh! Mutta ainakin on aika ja saatais vähän selvyyttä mikä tossa kantapäässä oikein on.

Hieman on nyt orpo olo... Nimittäin mies ja mukulat lähtivät tänään ajelemaan Rukaa kohti: tänään tosin vain Sotkamoon asti. Lähtivät mokomat ennen kuin ehdin töistä kotiin :o( Mitenköhän sitä tässä pärjää viikon, mahdollisesti enemmänkin.... No, kortteja tulee ainakin tehtyä. Kun nyt kotosalla ei ole ketään "meuhkaamassa" eikä toruttavana, niin tulipa töissä poikien käsityötunnilla komennettua vissiin senkin edestä :o)
Tänään on tullut tosiaan urakalla tehtyä ystävänpäivä-kortteja, kuvia laittelen myöhemmin kun saan siirrettyä koneelle kännykästä.
Olen tuossa yrittänyt hieman keksiä ohjelmaa viikonlopuksi itselleni, vaikka ainahan tuo viikonloppu menee vauhdilla. Olisihan tuossa useampikin dvd jotka pitäisi katsoa. Lisäksi huomenna menen pitkästä aikaa parturoimaan pääni, josko sitten näyttäisi taas "ihmiseltä". Väriäkin olen tuossa suunnittelut laittavani päähän, tosin tällä kertaa ei voi laittaa kun on se aika kuukaudesta. On joskus tullut huomattua että silloin ei kannata värejä päähänsä laitella.
Lisäksi olen kaappiin varannut viikonloppua varten leivonta-aineet, josko ainakin sisaruspullaa tekisi pakastimeen. Kun nyt ei ole porukkaa kotosalla sitä ahmimassa: yleensä kun porukka on kotosalla leipoessani, niin meneepä suurin osa suuhun kuin että ehtisi pakastimeen saakka.

Lisäksi pitäisi kutoa/virkata pipo miehelleni, tosin en ole löytänyt sellaista kunnon ohjetta (missä mallikuvia). Virkkaamallakin olisi kiva välillä kokeilla tehdä jotain. Olisiko jollain hyvää ohjetta?
Jaahas, nyt taidan mennä ottamaan askartelun lomassa hieman hiukopalaa :o)