Ensimmäinen virallinen lomapäivä melkein ohitse. Aamusella lähdin heti asioille, ennenkuin ilma muuttu liian kuumaksi. Tulikin poljettu ihan mukavasti: kun lähdin toisenkin kerran, kauppaan. Tänään on ollut niin kuuma ilma, ettei ole oikein jaksanut tehdä mitään ilman että on heti kamala hiki. Mutta..... Kortteja on tullut tehtyä: lähinnä 3D, mutta myös yksi leimasinkorttikin. Huomenna laittelen sitten niitä tänne näytille. Saapi nähdä mitä sitten huominen tuo mukanaan, kortteilussa.

Kamala vimma tilata mm. uusia paperilehtiöitä. Kun tarvitsisin papereita mitkä sopivat vauvakorttteihin, sekä tytöille että pojille. Tylsää vain hankkia kokonaiset lehtiöt, kun ei tarvitsisi kuin muutamia erilaisia papereita.  Melkein täytyy sanoa, että onneksi kohta alkaa isännän loma: ei ole niin paljon aikaa olla koneella ja ei pääse tuhlailemaan.

Nyt on onneksi ilma  hieman viilennyt, vaikka mittari näyttääkin vielä 24,5 astetta. Toivottavasti ilman hieman viileneekin.  Toisaalta ei kyllä pitäisi valittaa: sitten kun talvella on tooosi kylmä, niin toivotaan että olis lämmintä ja kesä. Ei me taideta koskaan olla ihan tyytyväisiä.....

Mutta nyt se on moro!