Viikko on taas vierähtänyt ja kaikenlaista on tapahtunutkin. Korttirintamalla on ollut aika hiljaista, mutta muutaman kortin olen nyt viikonloppuna saanut aikaiseksi: niistä laittelen kuvaa, kunhan saan laitettua tekstit niihin.

Keskiviikkona kävin otattamassa pari luomea pois: yksi selästä, yksi vyötäröltä. Tuohon vyötäröön laitettiin 3 tikkiä (selkään vaan 1) ja sen kanssa olen ollut aika varovainen... Samalla kuulin tulokset sekä verikokeista että röntgenkuvista: ei mitään, kaikki hyvin. Tulehdusarvo nyt oli taas kohollaan 22, mutta se on ollut aina (välillä tosin 29 ja enemmän). Ensi keskiviikkona menen sitten ottamaan tikit pois. Tää on tosi järkyttävää kun niitä kohtia kutittaa ja mieli olisi kova raapia eli se tarkoittaa sitten sitä että olen napsinut Atarax:ia etten raapisi.

Tässä aletaan jo laskeskella päiviä kesälomaan: vielä 3 viikkoa eli 15 työpäivää ja se on loma! Jeeeeeh! Tää kouluaika on mennyt taas mielettömän nopeasti, vastahan koulu alkoi :o) Tää viikko on ollut ns. hiljaista, kun isommat olivat leirikoulussa. Kummasti sen vaan huomaa, vaikka ovat isompia kuin esim. nää meidän ekaluokkalaiset. Eräs oli hyvä, kun torstaina vasta  huomasi, että isommat eivät ole olleet koulussa koko viikkona. Kyllä pisti hymyilyttämään Hymy Muutenkin meidän ekaluokkalaisilla on todella hauskoja juttuja, mille ei voi olla hymyilemättä.

Huomenna sitten taas edessä uusi työviikko. Toivottavasti menee nopeasti taas. Ja viikonlopuksi pitäisi keksiä lauantaiksi pojan kaverisynttäreille tarjottavaa (sellaisille 12v). Mitäköhän sitä laittais, kun herra on nykyään niiiin nirso kaiken suhteen (yritäpä hankkia vaatteita, ei niin mikkään  kelpaa).

Mutta oikein ihanaa loppu sunnuntaita ja alkavaa, toivottavasti aurinkoista, viikkoa!