Nimittäin sen suhteen, että kun sanoin ettei meillä olla sairasteltu. Nimittäin eilen se sitten tuli: ruokailun jälkeen tuli huono olo (mutta ei oksettanut). Ja iltasella alkoi sitten oksennus- ja vatsatauti. Tosin aika helpolla on menty, tänään ei mitään muuta kuin todella kovat ylävatsan poltot päivällä. Onneksi näin.
Tänään ollaan sitten kotosalla oltu Markuksen kanssa ja katseltu leffoja ja otettu tirsat päivällä. No, pakkasinhan minä sitten Dermosilin tuotteetkin jotka sunnuntai-iltana tilasin. Tilauksen teen muutaman kerran vuodessa, jos on vain innokkaita. 
Itse tykkään Dermosilin tuotteista, kun löytyy tuoksuttomiakin eikä hinnatkaan ole mitkään kamalat (riittoisia tuotteitakin ovat).
Lankesinpa sitten tänään taas tilailemaan.... Tänään päivällä huomasin että Heinikkaan oli tullut vihdoinkin Spellbinders:sejä.
Luulin että kun tulevat myyntiin olisivat kalliimpia, mielestäni hinnat ihan kohdallaan. Tilasinpa sitten kaksin kappalein ja malttamattomana tässä odottelen kirjettä myös Paperikierteestäkin. Ja kun nuo spellbindersit tulevat, niin sitten pääsen kunnolla käyttämään Cuttlebugianikin :o)