Huh heijaa. Taas on yksi työviikko takanapäin, nopeasti meni. Mutta oli kyllä todella kivaa nähdä oppilaita ja työkavereita "pitkästä" aikaa. Osittain on ollut sutinaan tämäkin viikko: 3-5lk:ien pojat ovat tämän kevät kauden rättikässässä ja voitte uskoa että säpinää riittää :o) Onneksi vain kahtena päivänä viikossa näin.

Tänään on Nealla vajaan tunnin päästä kaverisynttärit (omat).Torstai-iltana taas leivoskelin pikku pizzoja, nyt kinkkutäytteellä. Onneksi kaikki muut onkin jo valmiina, aiemmin leivottona pakkaseen. Jo joulukuussa osallistun Tinkelin swappiin ja nyt sitten vihdoinkin olen alkanut niitä sitten tekemään, onneksi vain 10kpl (sen verran aikaa vievää).
Osallistuin myös Jehkottaren leimasinkuva -vaihtoon (molempiin rinkiin): kuvien leimaamisessa ei onnneksi kauaa mennyt ja kuvat onkin jo postitettu.

Tilauksia on tullut tehtyä useampi, mm. Mangolia-leimasimia Anskulta. Jostain syystä kamala tuhlausvimma päällä. Onkos muilla sama ongelma? Ystävänpäivä- ja pääsiäiskortteja mm. pitäisi alkaa tehdä ja muitakin. Yhden Magnolia-kortin tuossa tekaisin äsken, mutta kaipaa vielä jotain. Mikä lie kausi menossa nytten, kun tuntuu etten saa yhtään mitään aikaiseksi. Saapi nähdä miksikä tilanne muuttuu, kun nostin lääkityksen 40mg:aan.

Nyt täytyy kyllä mennä vaihtamaan vaatteita ja laittamaan suuhun jotain, että jaksaa tämän iltapäivän.