Tämä viikko on taas vaihteeksi mennyt nopeasti, niinkuin muutkin viikot. Kai se on merkki siitä, että työ on mieluisaa :o)
Torstaina meillä on uuden kopiokoneen koulutus. Ollaanhan me sitä jo käytetty, mutta nyt tuli tietoon paljon uusia juttuja  mitä kopiokoneellamme voi tehdä. Sellaistakin mitä ei olisi edes arvannutkaan! Mutta on se hyvä "peli", verrattuna vanhaan kopiokoneeseemme, hih.
Tällä viikolla on tullut muutamia tilaamiani askartelutarvikkeita kuten skräppipapereita Paperikierteestä. Niitä sitten yritän päivitellä tänne kuvien kera viikonlopouna aikana. Vielä tekee mieli tilailla vaikka mitä, ostoslakko ei kyllä meikäläisellä onnistuisi...

Huomenna oli tarkoitus mennä hieman shoppailemaan, mutta eipä siitä taida mitään tulla. Meillä on nyt sitten mies kuumeessa. Hitto! Oli tarkoitus käydä ostamassa (tai ainakin katsomassa) päiväpeitto -kangasta Nean sänkyyn: pitää ommella kun mistään kaupasta ei löydy sellaista kaunista, mutta hillittyä&ajatonta. Kaikki mitä löytyy ovat aivan pienille lapsille. Höh. Mutta helppohan tuo on itsekin ommella, kunhan vaan löytyy kiva kangas ja saisi sen sitten ostettuakin.
Ja jos, huom. jos, saisi vihdoinkin viikonloppuna lyhenneltyä vihdoista viimein Nealle niitä housuja tuolta kaapista. Johan tässä on kohta muutama kuukausi oltu niitä lyhentämässä. Mistäköhän tämä saamattomuus oikein johtuu?

Ei hitsi, huomenna olisi voinut noita synttärilahjojakin katsastella. Niitä kun tässä kuussa piisaa: siskoni täyttää 30v, kummi-/siskon-tyttö täyttää 1v, kummipoika 3v ja isäni täytti juuri myöskin vuosia ja lahja hällekin vielä hankkimatta. Jostain syystä näin keväällä noita kekkereitä piisaa oikein kunnolla, kun mukaan sitten otetaan tässä maaliskuussa vielä minä itse, appiukko... Ja mitäköhän sitä lahjoiksi oikein keksisi? Olen todella huono ostamaan lahjoja, ne kun tuppaavat olemaan yleensä käytännöllisiä. Mikä on tietysti hyvä, ainakin minun mielestäni.

Mutta nyt lepäilemään. Mukavaa viikonloppua kaikillle!!!