Nyt sitten vihdoin minullakin on viikon loma. Tänä aamuna oli yllätys kun katsoin mittariin: -13 astetta pakkasta!! Tosin olisi kiva jos luntakin olisi... Mutta ilma on ihana, kun aurinko paistaa. Aamusella kävinkin kävellen mm. kirjastossa: hiki meinas tulla :o)
Olen kysellyt kuulumisia suunnilleen joka toinen päivä lapsilta, kun siellä Rukalla ovat olleet viikon. On ollut todella tärkeää että olen soitellut Nealla joka toinen päivä: maanantaina oli ollut hieman huono mieli, kun ei äiti soittanutkaan. Ja onneksi ei neidille tullutkaan sitten sitä kovaa influenssaa: tiistaina kuulosti puhelimessa jo todella hyvältä.
Lunta on kuulemma ollut ja kiva pakkanen: ovat saaneet hiihdellä, luistella ja laskea mäkeä pulkalla. Olipa Nea saanut kuulemma kaverinkin naapurista. Eilen oli iskä vuokrannut kahdeksi tunniksi moottorikelkan! Nea oli ollut ekan tunnin mukana ja toisen tunnin sitten ollut kahvilassa, kun ei ollut jaksanut lähteä enään. Ja molemmille kuulemma kiva kokemus, olivat tykänneet.
Kuvia laittelen sitten tänne, kun ovat kotiutuneet ja saan kameran kotiin.

Kulunut viikko on itsellä mennyt todella leppoisasti. On saanut todellakin levätä. En vain oikein ole saanut mitään aikaiseksi, kotitöiden suhteen nimittäin.
Viisi korttia olen kyllä saanut tehtyä. Niistäkin laitan kuvan kunhan saan kameran kotiin. Olisi paljon muutakin mitä sitten pitää kuvata ja tänne laitella.
Tiukkaa on tehnyt, kun on tehnyt mieli tilata muutamia tuotteita netistä mutta en ole voinut/viitsinyt tehdä. Syystä että kun ensi viikon olen pois kotoa, niin eivät sitten jää pyörimään tuonne postilaatikkoon. Erästäkin tilausta odottelin kuin kuuta nousevaa, mutta eipä tällä viikolla tullut. Ja olisin ko. tilauksen 3d-arkkeja tarvinnut nimenomaan viikonlopuksi. Ennen toimitus oli seuraavana päivänä maksusta, mutta nyt meni useita päiviä ennenkuin tuli viesti (kivasti pe iltana) että tilaus toimitettu. Eivät edes pariin kysely-meiliini vastanneet, kun tiedustelin mikä tilauksen kohde on. Mitä ihmettelen edelleenkin, miksi näin :o(

Tein myös Koivunlehden kanssa leimasinkuva vaihtoa reilummalla kädellä. Hänen kirjeensä sain jo viikolla, mutta valitettavasti saan hänen kirjeensä vasta maanantaina postiin. Vasta nyt alkaa kantapää olemaan siinä kunnossa, että voin iloisella mielin kävellä pidemällekin. Olen todella pahoillani, että kirje lähtee myöhässä.
Hänenkin kirjeestä laitan kuvan myöhemmin.

Ensi viikollahan maanantaina alkaa jälleen ilmoittautuminen Tarun järjestämään leimasinkuvavaihtoon! Vaikka noita leimasinkuvia on nyt todella reilusti, niin täytyy kyllä ilmottautua heti maanantaina ennenkuin lähden bussilla Hämeenlinnaan ja sieltä Tuulokseen. Jaahas, joskos lähtisi pikku torkuille :o)