Kivaa, vihdoin täällä meilläkin on lunta ja pakkasta tällä hetkellä mittarin mukaan -3,5! Tosi kiva juttu. Paitsi että huomiseksi on luvattu lumituiskua, mutta nautitaan lumesta kun sitä kerrankin on.

Tänään on kärvistely oikein kunnolla aamusta lähtien, enemmässä määrin iltaa kohti mennessä. Kaikki oikeastaan alkoi jo melkein kaksi viikkoa sitten. Jostain syystä kantapäihin (sisäsyrjälle) on alkanut sattumaan oikein kunnolla: aamulla vähän, mutta iltaa kohti sitten pahenee. Töissä välillä todella karmeeta, kun ei sitä voi koko aikaa istuakaan... Kaivoinpa tossa ihan kylmägeelin esille, että nyt illalla laitan että vähän helpottaisi (kun oikeaa särkeekin jo). Sitkeästi olen ollut, mutta nyt päätin että jos ei viikonlopun aikana helpotu yhtään niin pakko se on mennä työterveyslääkärille. Mistäköhän lie tämäkin johtuu (veikkaan että liikapaino yksi syy)?
Nyt  meillä töissäkin on alkanut jylläämään kunnon flunssa: parhaimmillaan meidänkin luokan ollut 15:sta oppilaasta 5 pois (tosin yksi reissussa). Ja just ehdin yhdelle ystävälle sanomaa, ettei meidän koulussa olla sairasteltu pahemmin. Kuulimpa tuossa että on myös vesirokkoa, onneksi meillä jo sairastettu kunnolla. Ja vielä vatsatautiakin, onneksi ei meillä vielä... Joo ja nyt kun näin sen sanon, niin kohta on meilläkin :o)

Ja onpa sekin kiva huomata, että meillä Nea 8v on vissiin alkanut puhumaan sekä kävelemään unissaan! Itse olen ollut vissiin aika samanikäisenä samanlainen. Muutaman kerran neiti on höpöttäny (jopa "huutanut" yöllä), tullut mm. olohuoneeseen (viimeksi toissa iltana) tunnin nukkumisen jälkeen kuin olisi aamu. Eikä neiti muista siitä yhtään mitään. Tarttee vissiin laittaa ulko-ovi takalukkoon yöksi, ettei eksy esim. naapuriin yöllä. Ja kun v.7 lähtevät isänsä kanssa Rukalla niin täytyy toivoa ettei siellä kävele unissaan: siiellä meinaan on yläkerrassa nukkumistilat, tosin myös portti rappujen yläpäässä.

Kiitokset muuten Jehkottarelle aivan ihanasta arvontaleimasinkuva kuoresta, jonka jo maanantaina sain! Muutamia on jo väritelty ja joistakin jo suunnitteilla korttikin  :o)
Mutta nyt lähden kyllä laittelemaan kylmägeeli jalkaan, että jaksaisi olla nukkumaan menoon asti. Tere!