Hoh hoijaa. Tämä viikonloppu taitaa mennä taas oikein vauhdikkaasti. Eilinen päivä meni siinä että käytiin pyörillä Nean kanssa keskustassa ja sitten muutama tunti meni iltapäivällä taas siihen, että tekaisin kunnon satsin pitkästä aikaa karjalanpiirakoita :o) Piirakoita tulee tehtyä pari kolme kertaa vuodessa, lähinnä silloin kun ei ole lämmintä. Tulee siinä sen verran hiki.... Mutta ovat kyllä sitten hyviä, verrattuna kaupan piirakoihin.

Viikko on muuten ollut aika tavallinen. Perjantaina meillä oli eka luokkalaisilla isovanhempien iltapäivä. Oli kyllä todella lämmin tunnelma, kun isovanhempia tuli 20! Ja kun yht.37 ihmistä pienessä luokassa... Mutta kivaa oli: oppilaat tykkäsivät ja isovanhemmat tykkäsivät. Olivatpa oppilaat jo torstaina aivan täpinöissään, kun odottivat perjantaita.  Siinä sitten esitettiin isovanhemmille muutama laulu, kerrottiin&esiteltiin omia kirjojamme ja vastaavasti sitten isovanhemmat kertoivat omasta kouluajastaan.

Tilasinpa sitten itselleni pitkästä aikaa kosmetologillekin ihonhoitoon ajan ja ensi tiistaina sitten sinne menen. Saapi nähdä mitä tehdään (toivottavasti myös kasvohieronta...). Kun anoppini on hänellä käynyt, mutta minä menen ihan ekaa kertaa. Tuumin että välillä voisi käydä ihan jollain toisellakin kosmetologilla kuin vain tällä oman kylän, joka tosin on suosikki kempparinikin samalla.

Tänään mennään kummipojan 3v synttäreille. Saapi nähdä taas että kuinka on poika kasvanut, kuin myös pikkusiskonsa.... Onneksi tänään näyttää ilma olevan todella aurinkoinen, mutta näyttää myös tuulevan todella todella kivasti....

Mutta nyt taidan painua aamuteelle, että jaksaa tää siivoilla tätä kämppää :o)