Reilu viikko sitten kävin Hyrylän Eurokankaassa etsiskelemässä verhokangas, mutta tuloksetta. Mutta kyllä sieltä jotain tarttui mukaan: nimittäin Hello Kitty -kangasta. Päätin ottaa sitä 1/2 metriä, tietämättä yhtään mitään mitään mitä siitä tekisin. Tuumin että kassi voisi olla kiva. Mies naureskeli, kun totesin että kyllä minä teen kassin että "se on sitten eri asia että koska". Unohdin kankaan, kunnes eilen muistin sen.

Tänään sitten tuumasta toimeen ja aloin leikkelemään kangasta. Ja tällainen sitten siitä syntyi:

1247826896_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kangas oli muistaakseni markiisikangasta, kivan paksua. Saapi nähdä mitä neiti tästä tykkää: itse olen ihan tyytyväinen aikaan saannokseen. Tuo ompelukone vain ärsyttää: neule taipui, kolisee jne. Mutta jos tästä nyt innostun ompelemaan, niin kyllä sitten kannattaa hankkia jo kunnon kone...

Tämän kassin tekaisemiseen tais mennä parisen tuntia, taukojen kanssa. Saapi nähdä mitä neiti tästä tykkää: aloitin kun oli kotona ja nyt on uimassa ja näkee kassin sitten kotiin tullessa valmiina.... Kangasta jäi sen verran että taidan saada siskon tytöllekin pienen kassin tästä: tykkää kanssa Hello Kitty:stä.