Viime päivityksestä onkin reilusti aikaa, mutta hengissä ollaan. Kortteja ei ole syntynyt, mutta ostoksia on senkin edestä tehnyt. Josko viikonloppuna saisi jotain aikaan...
Väsymys on vaivannut oikein kunnolla ja alkuviikosta iski mukava, mutta onneksi ei kova, flunssa (nyt jo helpottaa). Päänsärky on vaivannut jo lähes kaksi viikkoa aika rajuna, josta lääkärissä ja labra-kokeissakin kävin.

Lähes joka viikonloppu on ollut jotain: huomenna olisi vuorossa koulunkäyntiavustajien/-ohjaajien opintopäivä Riihimäellä. Alkaa mukavasti jo klo.9 ja päättyy joskus klo.16, tosi mukavaa lauantaipäivän puuhaa. Mutta tulipa ilmoitauduttua, niin täytyyhän sinne mennä. Ensi viikolla on kokous ja veso-koulutus, sitten taas vesokoulutusta ja lääkäriä jne. Huh. Onneksi kaksi viikkoa ja sitten on syysloma, Jeee! Silloin vaan olen ja yritän tehdä vihdoinkin kortteja, etenkin jouluisia.
Meidän iskäkin sai uuden "lelun" keskiviikkona. Arvaatte varmaanki mikä se on: uusi auto, tottakai. Siitä kerron sitten myöhemmin lisää mahdollisesti kuvan kera.

Mutta nyt taas täytyy valmistautua bussille ja töihin lähtöä varten, ettei tule kiirus. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!