Kiva että aurinkokin jo ulkona paistaa, taitaa tulla ihan hyvä päivä. Vaikkakin eilen illalla vettä tuli välillä reilun puoleisesti.
Taitaa tämä viikonloppu olla meidän poppoolle aika perinteinen: samanlainen kuin muulloinkin. Tänä viikonloppuna tosin ei mennä mökille, jipiii :o) Vaan tarkoitus olisi mennä katsomaan ystäväperheen uusinta tulokasta, pikku neitiä.

Josko tänä viikonloppuna sitten saisi muutakin aikaan. Olin suunnitellut, että josko jotain pitkästä aikaa taas leipoisi pakastimeenkin. Eri asia sitten on että ehtiikö sinne asti, meidän porukka kun on sellaista herkkup... Voisi vaikka hieman taas siivoillakin paikkoja, pölyjä pyyhkiä jne. Vaan kun ei toi siivoaminen oikein inspiroi, en meinaan ole mikään siivousintoinen. Tietysti siivoan normaalisti, mutta en ole sellainen kuin olen joiden kuullut että hyvä kun ei esim. vessan pesemiseen/hynssäämiseen käytetä hammasharjaa....
Joskus tuntuu että suunnittelen että jotain pitäisi tehdä, mutta sitten en saakaan aikaiseksi mitään. Tuumin jo torstai-iltana, että pitää sitten neidille lyhentää parit housut mitkä alennusmyynnistä hälle löysin. Mutta onhan tässä tätä päivää melkein 2pv jäljellä!

Noista neidin pökistä. On meinaan hauskaa, mutta tylsääkin että 7,5vuotiaalle ei tahdo löytyä sopivia housuja! Kuvittelevatko vaatevalmistajat, että kaikki suomalaiset lapset on nälkää näkeviä rimpuloita (siis tajuttoman laihoja)?! Nimittäin olen jo  varmaan pari vuotta, ainakin, joutunut ostamaan neidille ainakin 2 kokoa suurempia vaatteita.
Nytkin kesähame joka kevätjuhliin hankittiin on kokoa 164cm muistaakseni. Kun pienemmät koot ovat vyötäröstään liian pieniä (koskee sekä hameita että housuja). Ja jos housut ostaa 164cm, niin taatusti lahkeet on sitten reilusti pitkät.
Esim. tilasin Ellokselta neidille kivat housut kokoa 164cm. Menivät hyvin jalkaan, pituutta reilusti liikaa. Mutta, eipä menneet vyötäröltä kiinni ja jäivät hieman alemmas kuin vyötärö on. Arvatkaa suututtiko!
Alan meinaan olemaan kohta aika epätoivoinen tuon neidin vaatteiden kanssa, housujen ja hameiden kohdalla. Neiti on iso kokoinen ikäisekseen, ei lihava. Olihan neiti noin 4,4kg ja 52cm jo syntyessäänkin...
Mutta päätinpä sitten torstaina katsoa Tarjoustalosta naisten puolelta pientä kokoa olevia housuja. Ja kas, löytyipä kahdet housut: toiset kokoa 36 ja toiset S. Pituutta on tietysti reilusti liikaa, mutta ovat ainakin sopivat mm. juuri vyötäröltä. Onpa neidillä siskoni t-paitojakin käytössä, mm. kokoa s,m, 38 (riippuen tietysti mallista). Kun ovat noi aikuistenkin paidat sellaisia vinkuja ja myötäileviä, että menevät hyvin t-paitana esim. meidän neidillä.
Onhan lapsillekin olemassa D- ja E-mitoituksella olevia vaatteita. Mutta eipä niitä täältä meiltä päin löydy, saatikka mistään postimyynnistä.No, muutama vuosi sitten vaatehuoneelta sattumalta löysin sammarit ja alennusmyynnistä. Mutta oli niillä hintaakin: taisivat olla noin 15-20€ ja normaalisti lähes 40€! Juu ei kiitos, en kyllä osta tuon ikäiselle kasvavalle lapselle noin kalliita farkkuja. Kun en raaski itsellenikään ostaa.... Olenko minä ainoa jolla on samanlaisia ongelmia lasten vaatteiden suhteen?

Mutta se vaatteista, tulipahan vähän purnattua :o)

Saas nähdä mihinkä aikaan meidän herrasväki oikein heräilee. Mies nukkuu vaikka kuinka myöhään jos annetaan, neiti on viikollakin herännyt abou puol kymmenen ja poika kyllä herää usein tosi aikaisin vaikka olisi myöhään valvonutkin.
Eilen ei herra meinannut mennä nukkumaan, kun piti väkisin saada katseltua nelosen leffa "Resident Evil". Oli kyllä ihan hyvä leffa, mutta kun alusta jäi about 45 min katsomatta kun en tiennyt/muistanut ko. leffan tulevan. Arvatkaa suututtaako!

Jaahas, josko lähtisi aamupuuron keittoon itselleni:o)
                                     
                               pers426.gif