Eilen tuli sitten käytyä siellä lääkärillä ja otin piikin vain toiseen jalkaan: siihen joka on se ns. kipeämpi. Olin käsittänyt toiselta lääkäriltä että piikki laitetaan aivan eri paikkaan: tämä lääkäri laittoi suoraan jalkapohjaan. Vähän nappasi, mutta hetkessä oli ohi. Iltasella vähän pistokohtaan särki ja oli arka (yhäkin hieman), mutta kävely aamulla aivan erilaista. Ja vähän ajan päästä lähdetäänkin jo sitten taas töihin. Lääkäri totesi piikin jälkeen, että ihan reilusti vaan alat astumaan sen päälle/kävelemään että kortisoni leviää (piikissä oli mukana puudutetta). Ja lääkärin tapasin kasvotusten ekan kerran ja oli todella mukava lääkäri. Toivottavasti ei kamalan äkkiä minnekään lähde tuolta työterveyshuollosta, kun siellä tuntuu nyt jatkuvasti vaihtuvan lääkärit.

Ainakin kortteilussa tulee varmasti vähän hiljaiseloa, kun nyt tuntuu siltä että korttien teko ei innostu ja väsyttääkin. Yhden kortin tosin eilen illalla kyllä tein äidilleni (hääkortin), jonka olin unohtanut kokonaan... Ja ihme ja kumma: shoppailu/törsäily intoakaan ei ole! Mutta syykin osittain tiedetään: nukkunut jo parin viikon ajan todella huonosti&vähän, ahdistaa/hieman panikointia taas ja välillä tuntuu että aivot/ajatukset käyvät todellakin ylikierroksilla. Puhti on kokonaan pois, mutta sitkeesti olen töissä ollut ja olenkin: siellä on jostain syystä ns. hyvä olla vaikka sielläkin ajatukset välillä menevät lujaa ja ahdistaa/panikoin hieman.
Jotenkin tuo oli odotettavissa, vaikka hyvältä näyttikin tuossa kesällä ja olisin toivonut lääkkeettömyyden jatkuvan vielä pidempäänkin. No, ei voi mitään.

Mutta oikein mukavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! Meikäläinen alkaa valmistautumaan töihin lähtöön ja illalla lähdetäänkin viikonlopuksi vanhemmilleni kylään.