Aloitinpa tuossa heti pääsiäisen jälkeen keventäjissä. Alkupainoa oli paljon ja tavoitteena olisikin saada painoa pikku hiljaa pois, mutta iso on tavoitekin sitten. Vielä on Keventäjiä jäljellä reilu vko (9.7 vika päivä) ja mietiskelen tässä että otanko 0-linjan vai otanko 3kk lisää. Saas nähdä ja sekin vaikuttaa päätökseen kumpaanko päädyn, kun joskus ensi viikolla selviää  maanantaisen työhaastattelun tulos. Jännittää!
Tällä hetkellä on noin -6kg lähtöpainosta: jo varmaan noin kuukauden ajan ei pahemmin ole muutoksia ollut ja on heitellyt +/- molempiin suuntiin. Mutta en jaksa ottaa kamalaa stressiä tosta laihduttamisesta, etenkin kun on hieman vaikeampaa toi säännöllisyys jne kun mies on 3.viikkoa lomalla. Mutta parin viikon päästä voisi sitten ottaa tiukemman linjan taas.

Keventäjät on kyllä huomattavasti helpoin tapa pudottaa painoa, ainakin mun mielestäni. Laskin että normaali kcal kulutukseni ois noin 2300, mutta nyt vain 1350kcal: välillä tuntuun liian vähältä ja välillä tuntuu että huh kun saa syödä paljon. Tietty kaikki liikunnat ym vaikuttaa vähentävästi eli liikunnalla tienaa lisää kcal:ta käytettäväksi.
Ja nyt on tullut sekin huomattua, että kasviksia ym tuli ennen syötyä huomattavasti vähemmän kuin nyt. Mutta ruoat on hyviä ja maistuu muullekin poppoolle.