Nyt se sitten iski. Koulussa 6lk:set ovat kutomassa joulusukkaa. Vuosia vuosia sitten olen tainnut viimeksi neuloa (mm. muutaman villapuseron): yritystä on ollut, mutta aina jäänyt.
Nyt sitten eilen käsityötunnin jälkeen tuumasin, että on se käytävä kaupassa hakemassa uudet puikot&lankaa ja kokeiltava sukan tekemistä. Tänään sitten kävin ostoksilla ja nyt olen tehnyt Tuhkimotarinaa katsellessa tnoin 3cm resoria. En muistanutkaan kuinka vauhdikasta se on kun vauhtiin pääsee. Netistä löysin yksin kertaisen sukan ohjeen ja nyt sitten kokeillaan, millaiset tulee. Jos sukista tulee onnistuneet, voisin tekaista sukat mm. siskon tytölle ja meidän mukuloille.

Päivitykset ovat hieman "jäljessä". Viime viikonloppuna tuli tehtyä muutama kortti ja leivottuakin. Kuvat on jo otettu, mutta tänne en ole vielä saanut päivitettyä. Torstaina pääsen töistä jo (näillä näkymin) kahdentoista jälkeen, niin sitten on aikaa päivitellä.
Plaah. Kukakohan tulisi meille ompelemaan.... Meillä on kavereiden tytön ristiäiset lauantaina ja meidän neidin vaatteet ovat vielä ns. hakusessa. Pusero on katsottuna, mutta hame pitäisi lyhentää ja hieman kyllä kaventaakin. Hame (puolihame) kun on siskoni entinen: valkoinen, jossa kivoja keltaisia kukkia ja hieman pienentämällä siitä saisi passelin.
Tilasin kyllä Ellokselta neidille trikoot ja kivan tunikan, mutta eivät kyllä ehdi tulla. Mutta onpahan sitten valmiina, kun loppukuusta on sitten taas toisten ystävien tytön ristiäiset. Ai niin, teinpä viikonloppuna ristiäiskortinkin ensi viikonlopun ristiäisiä varten, mutta sen laitan tänne vasta kun ristäiset ovat ohitse (kuin myös mitä pikku neidille hankin).