Tänään tuli meinaan herättyä jo puoli kuuden maissa. Eli tästä tulee ns. pitkä päivä. Mutta kyllä tänään tekemistäkin riittää. Päivällä pitäisi siskon perhe tulla piipahtamaan ja noutamaan samalla ne ristäis-kiitoskortit. Kiva nähdä pikku neitiäkin taas pitkästä aikaa :o)
Myös ystäväni pitäisi tulla käymään. Eli tarkoittaa sitä että täytyy siivota, käydä kaupassa, leipoa suklaakakku tms. Mutta Serranon perhe täytyy siitä huolimatta kahtella. Vielä kun ei viitsi alkaa siivoamaan kun mukulat nukkuvat: puol ysiltä pitäisi herätä. Täytyy jo pikku hiljaa totutella tuleviin koulu aamuihin.

Eilen illalla alkoi satamaan ja sitä onkin sitten tullut koko yön, välillä vähän vähemmän ja välillä hieman enemmän. Nyt tosin ei sada, onneksi. Minun puolestani vettä saa tulla öisin vaikka kuinka, mutta päivällä ei kyllä tarttis sadella.
Kun tosta olkkarin ikkunasta katselee ulos, niin näyttää kyllä ihan syyssäältä :o(  En ole yhtään syys-ihminen.

Tässä jo kovasti odotellaan, että tuleeko tällä viikolla ilmoitus silmälaseista vai ei. Perjantaina tulee nimittäin 3vko:a. Ja sanoivat että kolmisen viikkoa menee. Odottavan aika on pitkä... Tuntuu tosin että nuo lupaukset ovat aina sellaisia ympäripyöreitä.
Huomennakin on jo elokuu: soittaakohan se koulun rehtori minulle vai ei. Siinä jännityksen aihe. Mutta, päätin että jos ei perjantaina viimeistään kuulu mitään niin soitan kyllä ja kysyn. Eihän tässä ole kuin viikko, kun koulut alkaa. Kunpa pääsisin töihin! Kunnon palkka olisi kyllä tervetullut, vaikkei tuon paikan tuntimäärällä kamalasti hurrata. Mutta olisi ainakin hieman enemmän kuussa rahaa käytettävissä kuin nyt (ja moni ihmettelee miten tulen toimeen: pitää siitä maksaa omat laskut, vaatettaa mukulat, ostaa ruoat jne). Onneksi lisäksi tulee lapsilisät, joilla mm. vaatettaa mukulat.

Hmmm. Nyt olisi aikaa katsella vihdoinkin tuo Prad Pitt&Angelie Jolien leffa. Taidanpa kahtella, ennenkuin mukulat heräävät :o)