Pitkästä aikaa on tullut leivottua hieman enemmän. Ja sainpa jopa otettua kuvankin, tai oikeastaan ehdin ottaa kuvan.
Täytän tämän kuun lopussa vuosia ja kun äitini on keliaatikko, niin leipomiset kekkereisiin pitää olla sen mukaiset. Tai no, ajattelin että pääsen helpommalla kun leivon pääasiassa gluteiinittomia leivonnaisia tms.
Koska keliaatikkohan ei voi syödä muuta, mutta muut voivat syödä myös gluteiinittomia leivonnaisia.
Tänään sitten leivon pitkästä aikaa muffinsseja. Tästä ohjeesta tulee noin 25kpl.
200g margariinia
3dl sokeria
4 kananmunaa
5dl gluteiinitonta jauhoja (Semper Fin Mix)
2tl leivinjauhetta
4tl vaniljasokeria
5dl mustikoita
1rkl perunajauhoja
Vaahdota sokeri ja margariini. Lisää kananmunat yksitellen.
Lisää lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet
Jaa taikina vuokiin. Sekoita mustikoihin perunajauho. Paina vuoissa oleviin taikinoihin pieni kuoppa ja laita niihin mustikkaa.
Paista 225 asteessa, noin 10-15min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.