Joo-o, paljoa ei enää joulusta olekaan jäljellä. Sinänsä hyvä niin, kun ei ole oikein ollut kunnon joulufiilistä kun tuo lumi on puuttunut kokonaan...
Sunnuntaina lähdettii Tuulokseen vanhemmilleni, jonne sitten siskoni perheineen  ja veljeni tulivat. Oli se kummityttö (=siskon tyttö) taas sellainen marakatti kuin olla ja voi. Vielä tiistaina naurettiin äidin kanssa sitä, kun neiti suuttui minulle oikein kunnolla (tai oikeastaan murisi kunnolla) kun lahjoja availtiin. Syynä seuraava: neidillä oli kauluri+tonttumyssy jossa kulkuset joita tykkäsi kovasti näperrellä. Kauluri kun oli pois ja putosi neidiltä jalkoihinsa (jota ei huomannut), luuli että täti vei sen ja oikein murisi kunnolla ja melkein huusi äkäisesti! Oli kyllä naurussa pitelemistä. Oppihan neiti kieltäkin näyttämään oikein kunnolla :o) Tämä oli neidin 1.joulu, niin eihän sitä edes haluttu mennä edes päikkäreille ollenkaan vaikka väsy oli kova. Ikää neidillä on 9kk.
Tiistaina sitten lähdettiin kotiin päin, Hämeenlinnan kautta: jossa sitten piipahdettiin mummoani moikkaamassa. Samana iltana sitten menimme Louhelaan mieheni vanhemmille. Ja tänään sitten joskus viiden jälkeen kotiuduttiin.

Meillä mukulat saivat PlayStation2:sen. Oli kiva juksata ensin, että saivat muutamia pelejä (yht.vissiin 6). Molemmat totesivat että mitäs me näillä kun ei ole konettakaan... Minä sitten kipaisin makkarin puolella ja noudin kassin, jossa pleikkari oli. Kokeiltiin myös sellaista tanssimatto-peliä, jonka Nealle annettiin: kokeilin tietysti myös minäkin. Eihän siinä meinaa perässä pysyä, mutta taitaapi olla oiva keino sulattaa joulukinkkua ja suklaita....

Kivoja lahjoja toi pukki, myös tarpeellistakin. Hankintojakin on tullut netin kautta tehtyä (askartelupuolella), joista niistäkin sitten kuvia laittelen kunhan saadaan kamera tyhjättyä.

Kun tosiaan viimeiset hetket joulusta on menossa, niin päätin samalla sitten vaihtaa pohjanikin. Vaikka ikää jo onkin niin tykkään kaikesta söpöstä, myöskin mm. keijuista. Niinpä sitten päädyin tähän ihanaan pohjaan, joka löytyi Sohvapotun pohjista.