Taas on viikko vierähtänyt ja eilen loppui sairasloma. Vaikka illalla kyllä piti käydä päivystyksessä tarkistamassa cerppi, kun tuntui että pää halkeaa ja olo kuumeinen. No, eipä mittään: cerppi oli puolittunut torstaista. Tää järkyttävä flunssa-kuumehan alkoi maanantaina töissä ja vieläkään en oo ihan 100%:sti kunnossa. On meinaan vielä hieman lämpöä, mutta huomenna mennään kokeilemaan töihin. Että toivotaan että kunto pitää ja ensi viikko ollaan töissä normaalisti. Onneksi huomenna on lyhyt päivä ja töiden jälkeen menenkin sitten vihdoinkin kampaajalle :o)

Nyt sairastellessa on siis tullut tehtyä muutama kortti, yllättävän vähän. Mutta tuntuu että ideoita on tullut sitäkin enemmän tuolla korttirintamalla mm, pitäis vaan päästä toteuttamaan. Yks mitä tässä pähkäilen, on tämä. Jos vaikka hankkisi joululahjaksi itselleen yhtenä lahjana... Jonnin verran on tullut tilauksiakin tehtyä, nyt viikonloppuna mm. Greeting Farmilta muutaman uuden (ja minulle ensimmäiset) leimaisimet. Tuolta en ole koskaan ennen tilannut mitään, joten en tiiä kuinka kauan sieltä kestää tilauksen tulla. Toivottavasti pian, sillä niinhän sitä sanotaan että odottavan aika on pitkä.

E-baystakin olen jonkin verran katsellut ja kaikkea kivaa askarteluun liittyvää sieltä löytyykin. Jos tiedät hyviä myyjiä siellä, niin laitapa kommenttia!