Tuntuu että tänä aamuna ei oikein ajatus luista lainkaan :o( Aamulla kun tuossa nousin, peräti 50min sitten, tuumin että tänään pidetään kortti vapaa päivää eli ei kortteja ei tehdä. Saas nähdä, pitääkö paikkansa kun ilta tulee. Mutta on niitä kyllä väsättykin.

Ajattelin, että tänään voisi vaikka pelata lautapelejä tms mukeloiden kanssa. Talvella tuli silloin tällöin pelattua lasten alfaphet:iä, afrikan tähteä jne. Mutta nyt onkin sitten ollut taukoa. Voihan sitä tietysti muutakin tehdä. Leipomaan ei kyllä viitsi alkaa, kun tätä lämmintä piisaa ilmankin.
Postissa pitäisi käydä viemässä muutama kirje, viedä Miran palkintokirje ja noutaa itsellekin Elloksen pkt.

Saas nähdä montako vaatetta joutuu taas Ellokselle palauttamaan (tilasin neidillekin pari vaatetta samalla).Hankin nimittäin suurimman osan vaatteistani (etenkin farkut) sieltä, syystä että ovat olleet todella istuvia päälleni. Mutta nyt tänä vuonna olenkin huomannut että niin ei olekaan. Normaali mitoituksen vaatteet isompia kuin Ellos Plus -vaatteet: esimerkki. tilasin farkut kokoa 48, enkä saanut edes kunnolla lantion kohdalta vedettyä ylös eli pitäisi ainakin kokoa 50. Kun taas normaali 48, mallista riippuen tietysi, menee päälle. Nyt täytyykin sitten alkaa haeskelemaan farkut muualta.
Mutta täytyy kyllä sanoa, että vuodessa on Elloksenkin valikoima muuttunut sen verran että en pahemmin edes löydä itseäni miellyttäviä vaatteita kuten puseroita. Suurin osa on mielestäni rumia! Ja on kyllä hinnatkin nousseet melkoisesti: esim. 70-80€ farkuista, ei kiitos!

Eilen aamusella sain tekstarin ystävältä, että ovat saaneet tytön :o) Nyt siinä perheessä on sitten akka-valta: 4 naista ja 2 miestä. Niin sitä pitää! Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä sitten tuota uutta tulokasta katsomaan. Meidän neiti on varmaankin sitten ihan haltioissaan: on meinaan täysyillä siskon tytönkin lumoissa. Mutta niin olen minäkin...
Vauvat ovat kyllä suloisia ja joskus meillekin se 3. tulee. Eri asia sitten että koska, onhan tässä 5v aikaa 40-kympin kriisiin eli aikaa on vielä. Nimittäin eräs tuttava sai terveen poikavauvan 48 vuotiaana ja poika on nyt 1v!!
Nyt voi sitten ihastella muiden vauvoja ja vauva kuume menee siinä sivussa. Meidän kaverin piiriin kun niitä vauvoja tuntuu tulevan nyt kuin sieniä sateella, kaikkiaan 4kpl! Maaliskussa sai sisko, yhdet ystävät toissa yönä, yhdet syyskuun alussa (saattaa tulla aikaisemminkin) ja viimeinen saa lokakkuun puolessa välissä. Aika mukavin aika välein!

Nyt täytyy vissiin alkaa nuo aamutouhut. Puolen tunnin päästä kun alkaa Serranot -sarja ykköseltä ja se on meidän poppoon vakiosarja joka aamu. Ja jos jää katsomatta, niin onneksi tulee uusinta sitten 12:55.

Eli se on moro!

                   a158.gif