Tänään oli aamusella kivan kirpakka sää ja pakkohan se oli lähteä kävellen asioille "keskustaan". Torilla oli joulutori, mutta siellä tuli vain äkkiä kierreltyä kun tuli hieman vilu.
Kortteilurintalalla on aikasta hiljaista, kuvia on kyllä tullut väriteltyä: josko tänä viikonloppuna muutaman kortinkin saisi aikaiseksi (en muista olenko kaikkia viimeisimpiä tänne laittanutkaan).  Väsymys on painanut jonnin verran ja saamattomuus myös. Ostoksia tekee mieli tehdä oikein urakalla...

Nyt olen myös innostunut Découbage -tekemisestä/servettitekniikasta.  Ongelma on vain se, että olen yrittänyt etsiä paikkoja mistä saisi neliskulmaisia rasioita. Pyöreitä kyllä löytyy....
Jos sinä tiedät mistä löytyisi edullisesti neliskulmaisia rasioita, niin laittele minulle viestiä??? Donnossa on hyvät valikoimat tarvikkeita, mutta puupuoli on aika ankea. Sinellissä taas löytyy rasioita, mutta kun netissä on pkt jossa 18 rasiaa mikä on hieman liikaa aloittelijalle.

Alkaa jo tuo joulukin alkaa jo ahdistamaan, kun kuukausi enään aikaa aattoon (noin) eikä lahjojakaan pahemmin ole hankittuna. No, tosin kummilapsille on jo lahjat ja pari neidille.Vanhemmilla/aikuisille ajattelin tänä vuonna kokeilla tehdä käsin lahjat, eri asia on sitten se että toteutuuko se.

Kun tuossa on syksyn myötä tullut kärsittyä päänsäryistä enemmässä määrin, väsymyksestä jne. Ja nyt noin kk:n ajan olen syönyt yhdistelmälääkettä verenpaineeseen ja migreeniin. Verenpaineeseen sillä vissiin jo ainakin on vaikutusta, kun alapaine on välillä alle 70:kin....
Eilen tuli sitten urakalla istuttua terveyskeskuksessa, kun kävin verikokeissa sekä sokerirasituksessa. On hieman litku muuttunut siitä kun olen siinä viimeksi siinä ollut: nyt se tosiaan muistutti cokista, mutta maku olikin toinen. Tosin todella reippaasti sen pullon kuitenkin kulautin.
Nyt sitten odotellaan keskiviikkoon, että saan kuulla kokeiden tulokset. Sokerirasituksessa hoitaja sanoi, että jos 1. arvo (otetaan sormenpäästä) on suoraan 7 tai yli niin eivät edes ala rasittamaan... Kahtotaan mitä sanoo.

Mutta nyt meikäläinen painelee paistamaan joulutorttuja: jos vaikka sen innoittaman syntyisi ihan korttejankin.

Oikein kirpakkaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!