Nyt on meinaan selvät sävelet mm. tuon laihduttamisen suhteen. Tuossa lääkärin kanssa juteltiin ja hiki tuli.. Kantapäistä selvisi se että niissä tosiaan on luupiikit ja piikit niihin saan, mutta tasan kahden viikon päästä.Vasta tuolloin siksi että silloin on seurantakäynti tuosta polvestakin. Puhetta oli nilvelrikostakin mm. Nyt sitten pitää alkaa liikkumaan 3krt viikossa ja 30min/kerta. Esimerkiksi sauvakävelyä, no sehän passaa kun se on mukavaa ja kun saan kantapäät kuntoon.
Sanoi että painoa pitää saada putoamaan, kun jos täytyy tehdä joskus esim. leikkaus, tähystys tms niin voi mennä kauan (jopa vuosikin) parantumisessa kun kyseessä iso leikkaus. No way, olen vasta 36v eli nuori. Tuota en halua ja lääkärikin sanoi että 20 vuoden päästä voivat olla pahatkin. Toisaalta kun ajattelee, niin ehkä taas tuo laihduttaminen alkaa maistumaan kun tietää että on joku kunnon syy ja päämäärä!
Lääkäri oli aivan mielettömän mukavan tuntuinen (mies): ihan uusi lääkäri tuolla työterveyshuollossa, enkä ole koskaan nähnyt häntä.

Sykemittari pitäisi hankkia ja sellaisia netissä miehen kanssa "kilpaa" katsellaan. Syke kuulemma pitää olla 60€ maksimista, jos oikein käsitin. Mieskin totesi, että sitten ajat kotiin toista kautta eli vanhan tien kautta: siitä tulee ihan hyvä matka ja mäkiäkin löytyy. Eniron mukaan toista kautta matkaa olisi 7,8km kun taas vakioreitin kautta fillarinmittarilla 6,5km. Eli ihan kohtuulliset matkat suntaansa: joko15,6km tai 13km yhteensä reitistä riippuen.
Katsotaan miten muijan käy :o) Mutta intoa löytyy ja kun kannustustakin löytyisi tuolta isännältä, niin hyvä on. Olisihan se kiva saada paino taas sinne "normaali" rajoihin tai ainakin 10-15kg vähemmäksi.