Nyt on sitten oltu päivä töissä loman jälkeen. Kiva, pehmeä lasku töihin pitkän loman jälkeen ja kiva oli taas nähdä työkaverit (opettajat). Alkaa nuo nimetkin taas palailla mieleen :o)
Maanantaina sitten näen tutut oppilaatkin ja pääsen tutustumaan uusiin ekaluokkalaisiin. Saas nähdä miten paljon varsinkin tulevat kakkoset ovat kesän aikana kasvaneet ja muuttuneet.

Tämä päivä onkin sitten töistä pääsyn jälkeen mennyt siinä että olen ollut koneella ja laitellut kuvia. Lisäksi eilen löysin lehdestä aivan ihanan helmityön ja tottahan toki oli pakko sitten tänään tehdä tilaukset tarvikkeista. Tein tilaukset kahteen paikkaan: Helmi Q:hun ja Villihelmeen. Kahtotaan mitä aikaiseksi saan... Olisiko muita hyviä paikkoja, myös edullisia, joista kannattais jatkossa helmeilytarvikkeita hankkia?? Ulkomailtakin? Tähän hätään tutustuin vain noihin kahteen, kun ovat suomalaisia niin saan tavarat nopeammin.
Ai joo, tilasinpa tuossa kännykkäpussukankin: on näppärä pyöräillessä kun voi pitää handsFreetä koko ajan eikä aina kaivella reppua kun puhelin soi.

Tällainen se on:      1805188.jpg

Joskos lähtisi kaivelemaan tuonne makkariin askartelunurkkaani ja väkertäisi yhden kortin perjantai-illan iloksi ja ratoksi :o)

Mukavaa viikonloppua kaikille!