Nyt on sitten loma lähes ohi. Eilen iltasella tultiin kotiin: jengi tuli torstaina Tuulokseen ja oltiin sitten vielä yksi yö vanhemmillani. Voipi sanoa, että se oli todella lomaa ja laiskottelua :o)
Torstaina käytiin Hämeenlinnassa hieman kaupoilla ja tietysti kävimme moikkaamassa myös mummoani. Jotain pieniä ostoksia tein, ehkä paras löytö oli Suomalaisesta kirjakaupasta jättikokoiset vesivärilehtiöt 2,50€/kpl (samoja kuin aiemmin ostamani, mutta isompia). Olivat mielestäni edulliset ja 2 lehtiötä lähti mukaan.
Etsin tietysti Caran D'ache:n Neocolor II -liituja, mutta tuloksetta. Kun se 10kpl:een pkt on aivan liian pieni ja olen todennut että nuo ovat parhaimmat.
Olisiko jollakin vinkkiä, mistä voisi noita akvarelliliituja hankkia isommassa pkt:ssa tai muita hyviä laveerattavia akvarelliliituja??
Eilen iltasella tuli leimattua kuvia oikein reilummin, kun leimasin kuvat Jehkottaren leimasinkuvavaihtoon. Täytyy vaan laskea vielä että onko niitä riittävästi jo: olen kyllä laskenut, mutta täytyy vielä tarkistaa.

Tällä hetkellä Nea senkun vetää edelleen sikeitä: muut ollaan oltu jo hyvän aikaa hereillä (etenkin minä). Saisi neiti jo hereillä, kun pitäis mm. kauppaan mennä. On meinaan kaapit sen verran tyhjät, ettei ole paljon mitään muuta kuin valo kaapissa :o)
Kamala shoppailu-vimma on menossa. Leimasimia ei onneksi tarvitse hankkia, kun on noita leimasinkuvia tulossa reilummin ja entuudestaankin niitä jo on. Mutta kamalasti tekisi mieli tilata Scrapbook -papereita Crafticasta ja Heinikasta spellspinders -tansseja ja Hollannista niitä Cuttlebugin uusia enbossing -kansioita (löysi edullisen paikan netistä, jossa mm. Magnolia- ja Penny Black -leimasimia).

Mutta nyt täytyy kyllä mennä herättelemäään tuo neiti. Tais reissaaminen käydä voimille....