Tänään taas heräsin jo seitsemältä, vaikka illalla meninkin nukkumaan vasta puolen yön jälkeen. Joskus olisi kyllä kiva nukkua edes yhdeksään. Eilinen päivä oli sateinen harmaa, että Porvoon reissukin meni mönkään. Nyt näyttää siltä että aurinko paistaa ja päivästä tulee hyvä: josko pääsisi pyöräilemään taas.

Huomenna pitäisi olla aamu kymmeneltä Hyvinkään Instrussa, kun näöntarkastus aika on silloin. Vihdoinkin olen sitten saamassa ne uudet silmälasit sekä aurinkolasit. Kun nykyiset lasit ovat tummenevat, niin mitenköhän sitä oppii käyttämään "oikeita" aurinkolaseja: ovatko aina sitten muualla kuin missä pitäisi eli mukana.
Nykyiset lasit hankin keväällä 2004 eli nyt on sitten tosiaan oikea aika hankkia uudet, etenkin kun Instrun alea on vielä tämä viikko ja kun säästöä laseille tulee peräti 300€! Mikä on paljon työttämän pussissa. Hintaahan meikäläisen linsseihin tekee aina prisma (kukakohan p.....hana senkin meikäläiselle aikoinaan määräsi).

Sen jälkeen taidankin sitten poiketa taas Hyvinkään askartelukauppaan sekä Fatabuurissa, josko jotain taasen ostaisin. Kun en ole sitä pirtsakkaa 50v kortin kuvaakaan keksinyt: vain että pohja on hologrammi ja kirkas pinkki.
Senpä jälkeen lähdetään sitten viikonlopuksi Karkkilaan mökille ja kotiudutaan sunnuntaina. Mitenköhän sitä taas siellä jaksaa olla, etenkin jos sataa ja ilma on huono. Silloin siellä on tylsää, ei tekemistä ja kun ristikoita ei jaksa aina tehdä ja kirjojakaan en pysty lukemaan (sairastuin mm. paniikkihäiriöön tasan 4v sitten enkä ole sen jälkeen voinut keskittyä kirjojen lukemiseen).
Hyllyssä kyllä odottaisi lukijaa 4 kirjaa: Harry Potterin Feeniksin kilta&puoliverinen prinssi, Kate Mossin Labyrintti ja Magiaa -kirja jonka kirjoittajaa en nyt muista. Ja kohta puolin ilmestyy taas uusi Harry Potter, sekin täytyy kyllä hankkia siitä huolimatta vaikken pysty keskittymään romskujen lukemiseen: onhan tuossa muksuja kaksin kappalein jotka ehkä joskus niitä lukevat.

Nyt tarttis vissiin mennä suuhun jotain laittamaan. Herrasväestä kun ei tiedä koska aikovat herätä :o)