Lunta onkin tullut viime päivien aikana enemmän ja vähemmän. Perjantaina puolen päivän aikaanhan alkoi täällä Nurmijärvellä oikein melkoinen lumimyräkkä. Ei tehnyt mieli ollenkaan lähteä yhtään mihinkään. Lauantai aamuna sitten piti lähteä viikonlopuksi Tuulokseen ja yllätys oli kiva, kun olikin lievästi kostea ilma. Plääh! Onneksi oli kuitenkin suhteellisen hyvä keli ajella.

Tuuloksessa odottikin, muksuille ainakin, mukava yllätys. Siellä oli nimittäin siskoni Cinna -koira. Olipa neiti oikein innoissaan kun meidän näki pitkästä aikaa. Eikä neiti ollut rapsutuksen puutteessa :o) Lauantai -iltana alkoi sitten kunnon viima, jatkui sitten vielä aamullakin. Voipi sanoa että oli oikein kunnon lumimyrsky: välillä tuntui siltä että ikkunat lähtevät talosta! Meni lumi muutamia kertoja ihan pyörteenäkin. Eikä kyllä mukulat ja koirakaan kauaa ulkona viihtyneet. Onneksi sitten pikku hiljaa laantui tuiskutus, mutta tuuli oli kyllä tooodella kylmä :o(
Olipa kiva lähteä aamusella töihinkin, kun huomasi että "jaahas, onpa lunta tullut taas yön aikana". Oli meinaan kiva taiteilla pysäkille, kun lumen alla kunnon jäätä. Niin oli meinaan koulun pihakin oikea jäärata. Täytyy koputtaa kyllä ihan puuta, etten lentänyt turvalleni (vaikka joka kerta tällaisella pääkallo kelillä saankin pelätä). Mutta onneksi sitä lunta sitten nyt on. Ei parane valittaa.