Ajattelinpa että josko tässä kirjoittaisi hieman, kun vielä jaksaa. Olin tänään siellä toisella koululla aamusella näyttäytymässä (lähdin jo 7:50 polkemaan). Rehtori oli mukava ja näin muutkin opettajat. Koulussa on 100 oppilasta ja neljä opettajaa.
Se oli yllätys, että paikka onkin vakituinen! Eli niin kauan kuin itse sanoo itsensä irti taikka kunta sanoo irti jos ei tarvitakkaan. Yllätys oli myös se, että tarvitsee olla 100 oppilasta että saa kouluavustajan: 1 kouluavustaja sataa oppilasta kohden!  Palkka ei kuulemma päätä huimaa, mutta kun tunteja on 25 niin pyörii 900:ssa. Ja se on meikäläiselle todella paljon!
Nyt tänään, toivon mukaan, selviää pääsenkö aloittamaan maanantaina vai meneekö kahden viikon päähän. Kaikki riippuu nyt kunnan opetuspääliköstä. Tuo rehtori lupasi soittaa iltapäivällä ja kertoa mikä on tilanne.

Eli paikka on siis varmistunu, vain aloittamispäivä vielä auki!!!! Jee! Eilen iltasella mietin, että rehtori kuulosti siltä että ole tavallaan jo valittu mutta halusi nähdä minut vielä ja varmistaa että olen kiinnostunut paikasta. Työaika olisi siis 8-14. Nyt sitten jännätään soittoa :o)

Edit.15:10
Nyt se on sitten varmaa. Aloitan maanantaina työt ja näin alkuun olen parisen viikkoa määräaikaisessa työsuhteessa (vaikka työt jatkuvatkin, toivon mukaan). Täytyy varmaankin sitten juhlistaa jotenkin :o) Taitaa tuohon kortteiluunkin tulla hieman taukoa :o)