Ei voi muuta sanoa kuin että ihanaa, vihdoinkin ansaittu hiihtoloma. Tämä loma viikko kyllä mukavasti katkaisee arjen ja saa taas levätä että jaksaa loppu lukukauden: onhan tuossa myöhemmin kyllä yht. 4pv:n pääsiäislomakin. Meillä kyllä oppilaat (minun luokan) ovat kyllä selvästi olleet levottomampia/vilkkaita.

Loman aikana olisi tarkoitus tehdä jonnin verran kortteja pitkästä aikaan. Jos oikea käsi/peukalo siihen antaa luvan. Peukalo oli tuossa jo jonkin aikaa todella hyvä, ettei tarvinnut edes tukea käyttää. Viime viikonloppuna sunnuntaina ja sitten maanantaina ärtyi oikein kunnolla taas. Johan se on melkein 3kk vaivannut: tarttis varmaan taas kohta mennä näyttämään uudestaan lääkärille. Ja reilu kk pitäisi vielä käyttää lääkkeitä nivelrikkoon...

Tänään tekisi mieleni lähteä shoppailemaan pitkästä aikaa, ainakin Sinelliin. Josko sieltä sitten jotain kivaa mukaan tarttuisi. Ainakin Taava näytti blogissaan uusista akryylileimasimista joita Sinelliin on tulossa, kenties ovatkin jo hinnoiteltu ja myynnissä.

Jaahas, ei kun sitten aamupalalle ja suunnittelemaan tätä päivää :o)