Nyt on aikasta hyvin kuntoiltu. Eilen kävin sitten lauantain reippaalla kävelyllä: saman ajan kuin lauantaina sauvakävelyllä ja matkakin oli pituudeltaan ihan sama! Sykkeet ovat hieman pudonneet, sopivasti.
Eilen huvitti se, että tarkoituksenani oli iltasella lähteä pyörällä kirjastoon. Mutta kuinkas kävikään? Laiskotti etten lähtenyt, mutta arvatkaas mitä tein?! Päätin sen sijaan lähteä lenkille :o) Kyllä hieman nauratti, kun ajattelee kuinka vähällä/helpolla olisin päässyt kun olisin fillaroinut 1,5km (noin) kirjastoon lenkkeilyn sijasta.

Sen olen päättänyt, että joka toinen päivä vain tuolle lenkille. Talvella kun kuljen töihin bussilla, niin sitten voisi vaikka harkita menevänsä joka päivä tai ainakin useammin. Mutta nyt kun poljen päivittäin töihin, 13km yht, niin joka toinen päivä riittää. Tietysti säidenkin mukaan (tänään tuli kastuttua ihan litimäräksi matkalla töistä kotiin). Lääkärin neuvohan oli että 30min/kerta kolmasti viikossa ja syke 65% (eli omalla kohdallani se tarkoittaa noin 120:n sykettä).

Saapi nähdä ensi maanantaina, sitä pidän punnituspäivänä, että onko esim. tällä viikolla tapahtunut yhtään mitään. Tosin on tulossa noi naistenvaivat ja nehän tunnetusti turvottavat jne.

Mutta nyt meikäläinen painelee kortteilemaan ja leimailemaan :o)